Ειδήσεις

Ελλάδα

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών είχε στο σπίτι της 55χρονη στο Μαρούσι

Τουλάχιστον 14 κιλά και 301 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, εντόπισαν σε κατοικία 55χρονης στο Μαρούσι Αττικής, άνδρες της ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών.

Στο σπίτι της 55χρονης, όπου συνελήφθησαν η ίδια και οι δύο γιοι της, 27 και 25 χρονών, βρέθηκαν επίσης δεκαοκτώ δενδρύλλια κάνναβης, πλαστική συσκευασία με ύποπτη ουσία, πιθανόν MDMA μικτού βάρους 0,75 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη μικτού βάρους 1,18 γραμμαρίων, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, τρίφτες κάνναβης, μια γυάλινη πίπα καπνίσματος,επτά τραπεζικά βιβλιάρια, έξι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και εγκαταστάσεις καλλιέργειας κάνναβης.

Για την επιχείρηση του λιμενικού, που χρησιμοποιήθηκε η συνδρομή σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, ήταν ενήμερος ο εισαγγελέας, ενώ επιπροσθέτως κατασχέθηκαν έξι μεταφορικά μέσα, και ένα θαλάσσιο.

Ελλάδα

ΦΕΚ - Κορωνοιός: Τα νέα μέτρα έως την 1η Φεβρουαρίου

κορωνοϊός πανδημία

Δημοσιεύθηκε σήμερα το ΦΕΚ με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού.

Τα έκτακτα μέτρα προστασίας αφορούν το διάστημα από τη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, και ώρα 6 το πρωί έως και τη Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου και ώρα 6 το πρωί.

Μεταξύ άλλων, απαγορεύονται οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, ισχύει η υποχρέωση αποστολής SMS για τις μετακινήσεις, η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, ενώ παραμένει υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Παράλληλα, προβλέπεται, αναστολή των συναθροίσεων και εκδηλώσεων, λειτουργία με το πολύ 15 άτομα για δικαστήρια, εισαγγελίες, στρατιωτικά δικαστήρια και αναστολή εξόδου από ΚΥΤ και δομές.

Για το ΦΕΚ με τα νέα μέτρα πατήστε ΕΔΩ
 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ: Ηράκλειο - κορωνοϊός: Ουρές, χωρίς αποστάσεις, έξω από τα καταστήματα (φωτο)

ΔΕΥΑΗ: Με δάνειο η αποπληρωμή του χρέους στον ΟΑΚ – Επί ποδός για να μην "διψάσει" το Ηράκλειο

Εκπαιδευτές οδήγησης: Απελπιστική η κατάσταση λόγω του παρατεταμένου lockdown