Ειδήσεις

Ελλάδα

Εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας πριν λίγο στο Λιανοκλάδι

Επιβατική αμαξοστοιχία Intercity, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα, εκτροχιάσθηκε μεταξύ των σταθμών Καρυάς και Στύρφακας, λίγο πριν το Λιανοκλάδι.

Ο εκτροχιασμός προκλήθηκε λόγω σύγκρουσης με αγελάδα, που βρισκόταν πάνω στη γραμμή. Από τη σύγκρουση βγήκε εκτός της γραμμής μόνο το τμήμα της μηχανής. Στο τρένο επέβαιναν 225 άτομα και σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Η σιδηροδρομική συγκοινωνία έχει διακοπεί προσωρινά και στο σημείο κατευθύνονται συνεργεία του ΟΣΕ για να παραλάβουν τους επιβάτες, οι οποίοι θα μεταφερθούν στον Δομοκό και από εκεί με λεωφορεία στο Λιανοκλάδι.

Όπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η σιδηροδρομική συγκοινωνία μεταξύ Αθήνας - Θεσσαλονίκης θα γίνεται με μετεπιβίβαση σε λεωφορεία για το τμήμα μεταξύ Δομοκού – Λιανοκλαδίου, με τουλάχιστον τρίωρες καθυστερήσεις και μέχρι να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία της γραμμής.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογο ατύχημα είχε συμβεί και στις 10 Δεκεμβρίου του 2013 κοντά στη γέφυρα της «Παπαδιάς» στην περιοχή του Μπράλου.

Ελλάδα

Κορωνοϊός: Κατέρρευσε 73χρονη μέσα σε φαρμακείο

φαρμακειο.jpg

Μια τρομακτική εμπειρία έζησε χθες ένας φαρμακοποιός στο Νέο Κόσμο, όταν μια 73χρονη γυναίκα η οποία είχε κορωνοϊό, μπήκε χθες στο φαρμακείο σε κακή κατάσταση, σχεδόν ημιλιπόθυμη ζητώντας ένα οξύμετρο ενώ στη συνέχεια κατέρρευσε.

Ο φαρμακοποιός Ηλίας Κατσογιάννης, είπε ότι η ηλικιωμένη ήταν συχνή επισκέπτρια και γνώριζαν για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Μάλιστα ανέφερε ότι είχε κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο στις 25 Νοεμβρίου, ωστόσο πρέπει να είχε προσβληθεί νωρίτερα από τον κορωνοϊό και εμφάνισε συμπτώματα δύο μέρες μετά τον εμβολιασμό της.

Ο κ. Κατσογιάννης ανέφερε ότι έβαλε τη γυναίκα αρχικά σε ένα κάθισμα που υπήρχε στο χώρο, επειδή όμως λιποθυμούσε συνέχεια έβγαλε ένα ράντζο που είχε για τις εφημερίες και την ξάπλωσε εκεί μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ, το οποίο λόγω μεγάλου φόρτου έφτασε έπειτα από 3-4 ώρες και την παρέλαβε.
 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΕ κατά Τουρκίας: Ξεκινά «διαδικασία επί παραβάσει» για τη μη απελευθέρωση Οσμάν Καβαλά

Ρεκόρ ζέστης στον δυτικό Καναδά με... 22,5 βαθμούς Κελσίου τον Δεκέμβριο!

Κορωνοϊός - Γιατρός Παρθένας Κουτμερίδου: Eμεινε ανεμβολίαστη γιατί είχε τις επιρροές της

ESPA BANNER