Ειδήσεις

Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Πίνακες κατάταξης υπαλλήλων του υπ. Παιδείας

Το ΑΣΕΠ ανακοινώνει, ότι κατάρτισε τους πίνακες κατάταξης υπαλλήλων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας, στο πλαίσιο της διαδικασίας κινητικότητας. Η Αρχή κατάρτισε τους πίνακες κατάταξης υπαλλήλων, τους πίνακες διάθεσης και τους πίνακες υπαλλήλων που παραμένουν σε διαθεσιμότητα διότι, είτε δεν καταλαμβάνουν κάποια από τις θέσεις προτίμησής τους είτε δεν κατέχουν τυπικό απαιτούμενο προσόν του επιδιωκόμενου κλάδου.

Όπως αναφέρεται, οι πίνακες καταρτίστηκαν κατ' εφαρμογήν της σχετικής Απόφασης του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και βάσει των ψηφιακών πινάκων συνδρομής κριτηρίων που απέστειλαν οι Διευθύνσεις Διοικητικού των φορέων προέλευσης.

Τονίζεται, ότι η μοριοδότηση των προσόντων των υπαλλήλων και η κατάρτιση των σχετικών πινάκων κατάταξης και διάθεσης βασίζονται αποκλειστικά στα στοιχεία όπως ακριβώς απεστάλησαν από τις αρμόδιες Διευθύνσεις Διοικητικού και τις προτιμήσεις των ενδιαφερομένων.

Επισημαίνεται, ότι για λόγους διαφάνειας της διαδικασίας επιλογής του προσωπικού που θα διατεθεί μέσω της κινητικότητας σε διάφορους φορείς και προκειμένου να καταστεί δυνατός ο έλεγχος περί ορθής μοριοδότησης των προσόντων των υπαλλήλων βάσει των υποβληθέντων πινάκων με τα κριτήρια αξιολόγησης, οι πίνακες αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και όπως προβλέπεται, διαβιβάζονται για τις περαιτέρω ενέργειες στο αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο για την έκδοση των τελικών πινάκων.

πηγή: ΑΜΠΕ

Ελλάδα

Στις φλόγες δασική έκταση στην Αττική

φωτιά

Δασική έκταση στην περιοχή Ντάρδιζα στις Αχαρνές Αττικής καίγεται από νωρίς το απόγευμα.

Κινητοποιήθηκαν 58 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 19 οχήματα, το Μ.Ε.Τ.Π.Ε. (μηχανοκίνητο τμήμα), δύο αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα, συνδράμουν και εθελοντές πυροσβέστες και υδροφοόρες ΟΤΑ. 

Με εντολή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, στην περιοχή μεταβαίνει κλιμάκιο της Δ.Α.Ε.Ε. για τη διερεύνηση των αιτίων.

Υπενθυμίζεται πως και χθες στις Αχαρνές είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά. 

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: 2.322 νέα κρούσματα, 359 διασωληνωμένοι, 42 θάνατοι

Κρήτη - Κορωνοιός: 110 νέες μολύνσεις ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

ESPA BANNER