Ειδήσεις

Ελλάδα

Αλιευτικό σκάφος βυθίστηκε στο Πασαλιμάνι

alieia.jpg

Ένα αλιευτικό σκάφος παρουσίασε εισροή υδάτων το απόγευμα του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να βυθιστεί στο Πασαλιμάνι.

Το σκάφος βρισκόταν στην περιοχή της Ζέας στον Πειραιά και από τη βύθισή του δεν προκλήθηκαν θαλάσσια ρύπανση ή τραυματισμοί, ενώ δεν κινδύνευσαν παραπλέοντα σκάφη.

Το Ε΄ Λιμενικό Τμήμα Ζέας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος, ενώ η ανέλκυση θα γίνει με μέριμνα του ιδιοκτήτη του.

Ελλάδα

Βίντεο σοκ από την εισβολή ληστών σε σπίτι

ληστές

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας ηλικιωμένος στο Δήλεσι, που ήρθε αντιμέτωπος με ληστές μέσα στο σπίτι του.

Στο βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνεται πλήρως το περιστατικό το οποίο συνέβη στις αρχές Οκτωβρίου. Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι, άρπαξαν χρυσαφικά και τότε ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός.

Ο άτυχος ηλικιωμένος ανέβηκε στον πάνω όροφο του σπιτιού προκειμένου να δει τι συμβαίνει και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές οι οποίοι πέρασαν κυριολεκτικά από πάνω του.

Οι ληστές τον έσπρωξαν και τον χτύπησαν αρκετές φορές. Μάλιστα ένας από αυτούς τον πάτησε διαδοχικά πριν τραπούν σε φυγή και εξαφανιστούν.

Ο ηλικιωμένος περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που βίωσε αναφέροντας πως γλίτωσε ευτυχώς με μερικά μόνο ράμματα. «Ζω από τύχη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η αστυνομία στο Δήλεσι αναζητά τους δράστες και διενεργεί προανάκριση για το συμβάν, έχοντας εξετάσει το υλικό από την κάμερα ασφαλείας.

 

Διαβάστε επίσης:

Εξαφανίστηκε η 16χρονη Σταματίνα

Ηράκλειο: Στις φλόγες το ΙΧ - Σε πανικό ο οδηγός

Τι πρέπει να κάνετε στον σκύλο ή την γάτα σας μέχρι τον Μάρτιο

 

ESPA BANNER