Ειδήσεις

Ελλάδα

Πολιτική

Ανοικτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας αφήνει ο Καπερνάρος

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Βασίλης Καπερνάρος, υπό προϋποθέσεις, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Βήμα».

«Εάν υπάρχει ο άνθρωπος αυτός και πρώτα δω ότι δεν συμφέρει τη χώρα να πάει σε εκλογές, δεύτερον με ικανοποιήσει σαν προσωπικότητα και αυτό θα το κρίνω με κάθε ευθύνη -για να μη σας πω ότι θα αρχίσω να παίρνω ξεχωριστά τους ψηφοφόρους μου τηλέφωνο και να τους ρωτάω- τότε εκείνη τη στιγμή, πρώτα ο Θεός, θα μπορώ να σας απαντήσω» είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο προσχώρησής του στη ΝΔ ή σε άλλο κόμμα είπε:

«Κουβαλώντας στον ώμο τον σταυρό των ψηφοφόρων μου στη Β' Αθήνας των ΑΝΕΛ, ούτε που σκέπτομαι να αρχίσω να συνομιλώ με οποιοδήποτε κόμμα. Όταν γίνει στο μέλλον, που μέσα στο μέλλον μπορεί και να γυρίσω σπίτι μου, αν δω ότι δεν με καλύπτει κάτι, τότε θα διαπραγματευτώ, θα μιλήσω και μπορεί να συνεργαστώ και να συμμετάσχω, αλλά όχι ως βουλευτής των ΑΝΕΛ».

πηγή: ΑΜΠΕ

Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Πάπα στην Κύπρο, αναχωρεί το πρωί για την Αθήνα

Πάπας Φραγκίσκος

Προσευχή με μετανάστες, στην Καθολική Εκκλησία Τιμίου Σταυρού, στην Κύπρο, τέλεσε το απόγευμα της Παρασκευής ο Πάπας Φραγκίσκος.

Στην διάρκεια της προσευχής του, ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας εξέφρασε την χαρά του που βρέθηκε στο ναό και ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στην Κύπρο με αυτή τη συνάντηση προσευχής.

Στις 9 το πρωί του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί στη Λάρνακα η αποχαιρετιστήρια τελετή του Πάπα, παρόντος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη. Ο Πάπας αναχωρεί αύριο στις 09.15 για την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίσκεψη Πάπα Φραγκίσκου στην Αθήνα: Τα μέτρα της Άστυνομίας

Λέσβος: Ο Πάπας Φραγκίσκος έρχεται στις 5 Δεκεμβρίου

Ηράκλειο: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Πλατεία Ελευθερίας (Φωτογραφίες)

ESPA BANNER