Ειδήσεις

Ελλάδα

Κρήτη

Ηράκλειο

Κεδίκογλου: Η Εκκλησία της Κρήτης θα συμπεριληφθεί στις ευεργετικές διατάξεις για την Εκκλησία της Ελλάδας

Η Εκκλησία της Κρήτης θα συμπεριληφθεί στις υπό ψήφιση ευεργετικές διατάξεις για την Εκκλησία της Ελλάδας  τόνισε ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Κεδίκογλου απαντώντας στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τομεάρχης Οικονομικών και Βουλευτής Ηρακλείου Νότη Μαριά, ο οποίος  μιλώντας  σήμερα  23/1/2014 στην Ολομέλεια της Βουλής ζήτησε να γίνει δεκτή η τροπολογία που είχε καταθέσει την προηγούμενη εβδομάδα προκειμένου να συμπεριληφθεί και η Εκκλησία της Κρήτης στις ευεργετικές για την Εκκλησία της Ελλάδος υπό ψήφιση διατάξεις σχετικού νομοσχεδίου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σημειώνεται ότι  σε συνέχεια σχετικής επιστολής της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης προς τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Νότη Μαριά για την κατάθεση σχετικής τροπολογίας προκειμένου να συμπεριληφθεί και η Εκκλησία της Κρήτης στις ευεργετικές για την Εκκλησία της Ελλάδος υπό ψήφιση διατάξεις και να μην εξαιρεθεί και αδικηθεί για ακόμη μια φορά, ο Νότης Μαριάς κατέθεσε στο νομοσχέδιο του ΥΠΑΑΤ, «Διοικητικά μέτρα, διαδικασίες και κυρώσεις στην εφαρμογή της ενωσιακής και εθνικής νομοθεσίας στους τομείς των τροφίμων, των ζωοτροφών και της υγείας και προστασίας των ζώων και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων» του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. σχετική τροπολογία-προσθήκη που αφορά στις ρυθμίσεις θεμάτων για την Εκκλησία της Κρήτης.

Στην τροπολογία-προσθήκη που κατέθεσε την Τετάρτη 15.1.2014 ο Νότης Μαριάς περιλαμβάνονται όλες οι προταθείσες από το Νομικό Σύμβουλο της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης σχετικές ρυθμίσεις.

 

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Κορωνοϊός: Δεύτερο μόνιμο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Ηράκλειο για δωρεάν rapid test

εοδυ πλατεία

Η πλατεία Ελευθερίας δεν θα είναι το μοναδικό σημείο, όπου οι πολίτες μπορούν να κάνουν δωρεάν rapid test για τον κορωνοϊό.

Οπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ράδιο Κρήτη ο υπέυθυνος του ΕΟΔΥ για την Π.Ε Ηρακλείου Πάνος Μαματζάκης, από αύριο Τρίτη 20 Απριλίου 2021, όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να κάνουν τη διαδικασία, από συνεργείο του ΕΟΔΥ στην πλατεία της Αγίας Αικατερίνης, πλησίον του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Μηνά, και θα λειτουργεί 10.00-14.00, Κυριακή με Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός των μαθητών Λυκείου και τν εκπαιδευτικών, από σήμερα self test οφείλουν να κάνουν και εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, οπότε η επαλήθευση τυχόν θετικών τεστ, είναι επιβεβλημένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Διαγραμμίσεις, κολονάκια και... αγανάκτιση στη Λεωφόρο Κνωσού (βίντεο-φωτο)

Ηράκλειο: Ξεχειλίζει η οργή για τα υδρόμετρα - Σπείρα... επαγγελματιών "χτυπά" ανελέητα

Κρήτη - κορωνοϊός: Μειώνονται οι ασθενείς - Σταθερές οι εισαγωγές σε ΜΕΘ