Ειδήσεις

Ελλάδα

Κοινωνία

Επίσχεση εργασίας ξεκινούν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ

ekav.jpg

Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργεί σήμερα το ΕΚΑΒ, καθώς οι εργαζόμενοι ξεκινούν επίσχεση εργασίας.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν για τη μη καταβολή νυχτερινών και αργιών από τον περασμένο Δεκέμβριο, καθώς και των εκτός έδρας αποζημιώσεων από τον Ιούνιο του 2014.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

Η Γενική συνέλευση των εργαζομένων του ΕΚΑΒ που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10/6/2015 στο αμφιθέατρο της Κ.Υ του ΕΚΑΒ αποφάσισε την έναρξη   επίσχεσης εργασίας από την Τρίτη 16/6/2015.

Για πρώτη φορά οι εργαζόμενοι δεν έχουν πληρωθεί τα εξαιρέσιμά τους ( νυχτερινά , αργίες ) από τον Δεκέμβριο του 2014 καθώς και τις εκτός έδρας αποζημιώσεις από τον Ιούνιο του 2014 .

Δυστυχώς παρ’ όλες τις διαβεβαιώσεις και τα δελτία τύπου του Υπουργείου για την καταβολή των χρημάτων που οφείλονται , μέχρι σήμερα οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι. Κατά την διάρκεια της επίσχεσης εργασίας η Υπηρεσία θα λειτουργεί με ποσοστό ασφαλείας.

Ζητάμε την άμεση επίλυση των οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων μας.

Ελλάδα

Έκτορας: Ο σκύλος που μαχαιρώθηκε τα κατάφερε και επέστρεψε ...σπίτι!

Νίκαια κακοποίηση σκύλου

Ο σκύλος που μαχαιρώθηκε και κακοποιήθηκε στη Νίκαια, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο, τα κατάφερε και επιστρέφει στον ιδιοκτήτη του!

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ), Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, ο Έκτορας συνάντησε τον ιδιοκτήτη του και ξέσπασε σε κλάμματα.

Αν και δεν ήταν τσιπαρισμένος, σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Γουρδομιχάλης, όταν αντίκρισε το αφεντικό του κατάλαβαν όλοι ότι πρόκειται για τον κηδεμόνα του.