Ειδήσεις

Διεθνή

Συνάντηση με...εξωγήινους είχε πιλότος στη Μεγάλη Βρετανία

Με εξωγήινους κινδύνευσε να συγκρουστεί ένας πιλότος «Airbus A-320», όπως ανέφερε ο ίδιος προς τον πύργο ελέγχου στο αεροδρόμιο του Χίθροου.

Από τότε βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών της Μεγάλης Βρετανίας, προκειμένου να εντοπίσουν το εξωγήινο αντικείμενο.  

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του πιλότου, τη στιγμή που αντιλήφθηκε το ΟΥΦΟ, το αεροπλάνο βρισκόταν σε ύψος 10.000 μέτρων και σε απόσταση 32 χιλομέτρων από το αεροδρόμιο του Λονδίνου.

«Το αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο, που έμοιαζε με μπάλα του ράγκμπι, εμφανίστηκε λίγα μόλις μέτρα μακριά από το πιλοτήριο» αναφέρει ο πιλότος μιλώντας με τον πύργο ελέγχου στο ηχογραφημένο μήνυμα, σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η «The Telegraph».

«Έμοιαζε να είναι φτιαγμένο από μέταλλο σε χρώμα ασημένιο» συνεχίζει ο πιλότος, «σκέφτηκα πως η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη, γιατί δεν υπήρχε χρόνος να αλλάξω την κατεύθυνση του αεροπλάνου, όταν το αντικείμενο ανέπτυξε ταχύτητα και πέρασε πάνω από το αεροπλάνο».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην περιοχή δεν υπάρχουν ούτε μετεωρολογικοί σταθμοί αλλά και δεν πραγματοποιούνταν στρατιωτικές ασκήσεις την ώρα της παράξενης συνάντησης του αεροπλάνου με το αντικείμενο.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Ιούλιο, αλλά μόλις τώρα δόθηκε στη δημοσιότητα.

Υπενθυμίζεται πως στις 2 Δεκεμβρίου ένα ακόμα αεροπλάνο Airbus με 220 επιβάτες παρά λίγο θα προσέκρουε σε ένα ιπτάμενο αντικείμενο αγνώστου ταυτότητας, ενώ σύμφωνα με τις επίσημες αναφορές στη Βρετανία καταγραφόταν το 2012 μια εμφάνιση αγνώστου ιπτάμενου αντικειμένου κάθε μήνα.

ESPA BANNER