Ειδήσεις

Διεθνή

Συγκινητικό: Μπαμπάς - Spiderman κάνει έκπληξη στον καρκινοπαθή γιο του (βίντεο)

Τον γύρο του κόσμου μέσα από τα social media κάνει τις τελευταίες ώρες το παρακάτω βίντεο, σκορπίζοντας χαμόγελα, αλλά και δάκρυα συγκίνησης στους χρήστες του Διαδικτύου.

Πρωταγωνιστής του βίντεο είναι ένα πεντάχρονο αγοράκι από το Χάμπσαϊρ της Βρετανίας, ο μικρός Τζέιντεν, ο οποίος πάσχει από καρκίνο του εγκεφάλου και δυστυχώς, βρίσκεται πλέον στο τέταρτο στάδιο της νόσου.

Όπως πολλά άλλα παιδιά, έτσι και ο Τζέιντεν, λατρεύει τον Spiderman για αυτό και ο πατέρας του αποφάσισε να του κάνει ένα μοναδικό δώρο για τα γενέθλιά του.

Έτσι, ο Μάικλ Γουίλσον, αγόρασε τη στολή του Spiderman, σκαρφάλωσε στη σκεπή του σπιτιού του και με τη βοήθεια της συζύγου του, έδωσε μια μοναδική παράσταση για τον Τζέιντεν.

Ο πατέρας-αράχνη, όπως αποκαλείται πλέον στο Διαδίκτυο, πήδηξε από τη σκεπή και εμφανίστηκε μπροστά στο γιο του, ο οποίος σοκαρισμένος, δεν ήξερε στην αρχή πώς να αντιδράσει στη θέα του αγαπημένου του σούπερ-ήρωα!

Στη συνέχεια, όμως, έτρεξε και «βυθίστηκε» στην αγκαλιά του Spiderman, ενώ τον προσκάλεσε και στο σπίτι του, όπου είχαν συγκεντρωθεί και οι φίλοι του για να του ευχηθούν για τα γενέθλιά του. 

Σε συνέντευξή της στη Daily Mail, η οικογένεια του πεντάχρονου είπε ότι οι γιατροί δίνουν μόλις 12 μήνες ζωής στον Τζέιντεν, ωστόσο, εκείνος παλεύει κάθε μέρα σαν πραγματικός μαχητής!