Ειδήσεις

Διεθνή

Πέθανε οριστικά ο 78χρονος Αμερικανός που "αναστήθηκε' στο φέρετρο του πριν 15 μέρες

Ο ηλικιωμένος Αμερικανός που έγινε άθελά του "είδηση" σε όλον τον κόσμο όταν. . . "αναστήθηκε" μέσα στο φέρετρό του, ξαναπέθανε σήμερα, αυτή τη φορά μάλλον οριστικά.

Η οικογένεια του 78χρονου αγρότη Γουόλτερ Γουίλιαμς, από το Λέξινγκτον του Μισισιπή, ανακοίνωσε, για άλλη μια φορά, τον θάνατό του, δύο εβδομάδες αφότου τον έκλαψε για πρώτη φορά.

"Ήρθαν (από το γραφείο τελετών) και τον ξαναπήραν στις 4:15 το πρωί. Νομίζω ότι αυτή τη φορά έφυγε για τα καλά", είπε ο ανιψιός του, Έντι Χέστερ, στο κανάλι WART.

Πριν από δύο εβδομάδες ο παππούς είχε μεταφερθεί στο γραφείο τελετών, αφού ένας ντόπιος ιατροδικαστής έκρινε ότι είχε πεθάνει. Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η διαδικασία της ταρίχευσής του όμως ξύπνησε μέσα στο φέρετρο και άρχισε να χτυπάει το καπάκι για να τον βγάλουν έξω.

Αρχικά θεωρήθηκε ότι για το λάθος έφταιγε ένας προβληματικός βηματοδότης. Ωστόσο οι γιατροί στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο Γουίλιαμς είπαν ότι λόγω των πολλών και διάφορων φαρμάκων που έπαιρνε ενδέχεται να έχασε τις αισθήσεις του και να μην είχε ζωτικές ενδείξεις.