Ειδήσεις

Διεθνή

"Πέθανε" επειδή δεν ήθελε ... να παντρευτεί

Ένας νεαρός στις ΗΠΑ αποφάσισε πως δεν θέλει να παντρευτεί την επί σειρά ετών μνηστή του. Και θεώρησε πως ο καλύτερος τρόπος για να μην ανέβει τα… σκαλιά της εκκλησίας είναι να στήσει τον θάνατό του.

Ο γάμος επρόκειτο να γίνει στην Αγγλία, χώρα καταγωγής της νύφης. Λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ταξίδι από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού στην Βρετανία, όμως, ο Tucker Blandford τηλεφώνησε στην φίλη του και προσποιήθηκε ότι ήταν ο… πατέρας του και μελλοντικός πεθερός της.

«Ο Τάκερ είναι νεκρός… Δεν υπήρχε εύκολος τρόπος να στο πω, αλλά είναι νεκρός», είπε ο νεαρός παριστάνοντας τον πατέρα του.

Η 23χρονη Alex Lanchester δεν πίστευε στα αυτιά της.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα metro.co.uk έγινε ράκος και για μεγάλο διάστημα δεν μπορούσε να συνέλθει. Όταν πια κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια της θεώρησε σωστό να τηλεφωνήσει στους γονείς του Tucker για να συλλυπηθεί και εκεί έπαθε το σοκ, αναφέρει το enbikos.gr

Οι γονείς του νεαρού δεν ήταν στο… κόλπο και της είπαν ότι ο γιος τους είναι καλά στην υγεία του και φυσικά ζωντανός. Αργότερα έγινε γνωστό πως δεν γνώριζαν το παραμικρό για τον επικείμενο γάμο και στάθηκαν στο πλευρό της κοπέλας.

«Δεν νομίζω ότι θα καταφέρω ποτέ να εμπιστευτώ ξανά κανέναν άντρα», δήλωσε σχετικά με την ιστορία της η Alex. 

Κόσμος

ΗΠΑ : Συναγερμός στο Καπιτώλιο – Πληροφορίες ότι ετοιμάζεται νέα εισβολή

καπιτωλιο

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αμερικανικές αρχές εκ νέου, καθώς υπάρχουν πληροφορίες για νέα εισβολή στο Καπιτώλιο από ομάδες πολιτοφυλακής.

Όπως μεταδίδει το αμερικανικό δίκτο CNBC, το αμερικανικό αστυνομικό τμήμα του Καπιτωλίου έχει πληροφορίες που δείχνουν πιθανή συνωμοσία για «παραβίαση του Καπιτωλίου από άγνωστη ομάδα πολιτοφυλακών» την Πέμπτη.

Η δήλωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι συνεργάζεται με τις τοπικές, πολιτειακές και ομοσπονδιακές υπηρεσίες «για να σταματήσει οποιεσδήποτε απειλές για το Καπιτώλιο», σημειώνοντας: «Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τις πληροφορίες».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα 

Δανία σε Σύρους πρόσφυγες: Επιστρέψτε στην πατρίδα σας, είστε ασφαλείς

Κορωνοϊός: Tι είναι το «βραχιολάκι» καραντίνας

Τουρκία: Δολοφονίες γυναικών κουκουλώνονται και «βαφτίζονται» αυτοκτονίες