Ειδήσεις

Διεθνή

Με το βιολί και όχι με το σπαθί της, η Βανέσα Μέι στους Ολυμπακούς

"Μαγειρεμένα" φαίνεται να ήταν τα αποτελέσματα που έκριναν τη διάσημη βιολονίστα, Βανέσα Μέι ότι μπορεί να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσιλ, σύμφωνα με αποκαλύψεις από την ομοσπονδία σκι της Σλοβενίας.

Τέσσερις αξιωματικοί έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα αφού κατηγορούνται ότι "ανέβασαν" τις επιδόσεις της μουσικού προκειμένου να προκριθεί στους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες. 

Στη διοργάνωση συμμετείχε με το πατρικό της όνομα, Βανέσα Βάκορν εκπροσωπώντας την Ταΐλάνδη, την πατρίδα του πατέρα της. Κατατάχθηκε τελευταία ανάμεσα σε 67 πρωταθλήτριες οι οποίες πήραν μέρος στο γιγάντιο σλάλομ. Για να πετύχει την πρόκριση στους ολυμπιακούς θα έπρεπε να μαζέψει πόντους ταξιδεύοντας  στη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Σλοβενία και την Ελβετία και αυτό είναι που ... της ξέφυγε. 

Η ομοσπονδία σκι αποκάλυψε ότι τα αποτελέσματα άλλαξαν τους χρόνους και την κατάταξη της βιολονίστας με σκοπό την συμμετοχή της απευθείας στους αγώνες του Σότσιλ. Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι η Βανέσα Μέι ακόμα και με αυτή τη μικρή βοήθεια "πάτωσε" στη διοργάνωση. 

ESPA BANNER