Ειδήσεις

Διεθνή

Κατάφερε να σηκωθεί από την αναπηρική καρέκλα για τη γυναίκα της ζωής του! (βίντεο)

Μια συγκινητική ιστορία μου μας δείχνει πως μέσα από την αληθινή αγάπη μπορούν να γίνουν θαύματα!
Ο λόγος για ένα νεαρό ζευγάρι τον Joey και την Michelle όπου η μέρα που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου θα τους μείνει αξέχαστη, και όλα αυτά χάρη στην δύναμη που κρύβει μέσα του ο Joey. 

Ο Joey τον Αύγουστο του 2012 είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή, το οποίο τον καθήλωσε για πάντα στο αναπηρικό καροτσάκι, αφού δεν μπορεί να νιώσει τίποτα από τη μέση και κάτω. Η εκλεκτή όμως της καρδιάς του δεν τον άφησε ποτέ και προτίμησε να συνεχίσει τη ζωή της μαζί του. Έτσι έπειτα από δύο χρόνια, στις 28 Ιουνίου 2014 ο Joey έκανε το πιο όμορφο δώρο στην αγαπημένη του, αφού την ημέρα του γάμου τους κατάφερε να σταθεί και πάλι όρθιος για να της χαρίσει τον πρώτο χορό! Ο Joey και η Michelle δεν είχαν προλάβει να χαρούν τη ζωή τους σαν φυσιολογικό ζευγάρι αφού τέσσερις μήνες μετά τη γνωριμία τους ο Joey έπαθε το ατύχημα. Παρόλα αυτά η Michelle δεν τον άφησε πότε και έμεινε μαζί του δίνοντάς του δύναμη, αφού όπως η ίδια λέει ο Joey είναι η "αδελφή ψυχή της". Οι δύο τους τυχαίνει να έχουν το ίδιο επίθετο, εκτός όμως αυτού, τυχαίνει να έχουν γεννηθεί και την ίδια ημέρα! "Ξέραμε πως ήταν γραφτό να είμαστε μαζί" δήλωσε η Michelle.

Ο Joey έκανε την πρόταση γάμου στην κοπέλα του το 2013, μία ημέρα πριν από τα γενέθλιά τους.«Είπα το "ναι" γιατί ο Joey είναι ο ίδιος άνθρωπος που γνώρισα στην αρχή, αστείος και γεμάτος αγάπη, ακριβώς όπως ήταν και πριν το ατύχημα. Έπρεπε να συνηθίσει σε έναν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής, άρρηκτα συνδεδεμένο με το αναπηρικό του καροτσάκι: Από το να κάνει ντους, μέχρι και να ντυθεί», ανέφερε η Michelle. Την ημέρα του γάμου τους λοιπόν ήρθε και η έκπληξη που κανείς δεν περίμενε. Ο Joey μαζί με τη βοήθεια των φίλων του  κατάστρωσαν ένα σχέδιο, που θα του επέτρεπε με μια ειδική ζώνη να σηκωθεί και πάλι όρθιος χωρίς να χρειαστεί να σηκώσει μόνο το κεφάλι του προς τα πάνω για να κοιτάξει τη γυναίκα του! Μετά από αυτή την κίνηση όλοι έκλαιγαν από συγκίνηση, ενώ η Michelle δεν πίστευε στα μάτια της!

Μέσα από αυτή τη συγκλονιστική ιστορία φαίνεται πως η πραγματική αγάπη δεν κοιτάει ποτέ τα εμπόδια και τα προσπερνάει όλα! Ας τους ευχηθούμε λοιπόν να μείνουν για πάντα δυνατοί και ευτυχισμένοι καθώς μας δίνουν ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής!