Ειδήσεις

Διεθνή

Ψυχαγωγία

Περίεργα - Παράξενα

Τι συνέβη όταν μία καυτή ξανθιά περπάτησε μέσα στο Πανεπιστήμιο του Καΐρου;

Αν νομίζατε ότι στην Ελλάδα οι άντρες κάνουν χυδαίο και αδιάκριτο καμάκι… τότε μετά από αυτό το βίντεο, σίγουρα θα αλλάξετε γνώμη!

Μία όμορφη ξανθιά αποφάσισε να μπει μέσα στο χώρου του Πανεπιστημίου του Καΐρου φορώντας ένα εφαρμοστό ροζ μπλουζάκι και ένα στενό μαύρο «τζιν» παντελόνι. Τι το ΄θελε όμως;

Όπως βλέπουμε, μεγάλη ομάδα φοιτητών, εκστασιάστηκε και άρχισε να την ακολουθεί παντού… με απειλητικές διαθέσεις. Αναφορές άλλων φοιτητών, υποστηρίζουν ότι πολλοί ήταν αυτοί που πήγαν να της σκίσουν τα ρούχα ενώ τα πρόστυχα υπονοούμενα, έδιναν και έπαιρναν.

Η άγνωστη νεαρή, τελικά κατάφερε να ξεφύγει όμως το περιστατικό, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στη χώρα! 

Περίεργα - Παράξενα

Ικαρία: Γυναίκα 117 ετών, έβγαλε νέα μαλλιά και 7 δόντια!

ηλικιωμένη γυναίκα

Εκεί όπου βρίσκεται το μυστικό της μακροζωίας και της ευτυχίας.

Στην Ικαρία λοιπόν…

θα πάμε για άλλη μια φορά και σε μία συγκλονιστική ιστορία που έφερε στο φως το Ikariamag.gr

Πρωταγωνίστρια η Φανή Γεραλή από τον Χριστό Ραχών η οποία έζησε μια ολόκληρη ζωή και λίγη ακόμα, αφού έσβησε απρόσμενα σε ηλικία 117 ετών

Στο σχετικό δημοσίευμα του 1954 που θα δείτε παρακάτω και που φέρνει στο φως το Ikariamag ο δισέγγονος της υπεραιωνόβιας, Σταύρος Μαρτίνης ομολογεί πως η γυναίκα μετά τα 100 ξεκίνησε να βγάζει πάλι μαύρες τρίχες και 7 δόντια!

Η όραση και η ακοή της γιαγιάς Γεραλή παρέμεναν σε εξαιρετική κατάσταση όπως επίσης το μυαλό και η αντίληψη της. Όπως μάλιστα σημειώνει ο αρθρογράφος του 1954, σε αντίθεση με την «εκατοντάχρονη» του Ντοστογιέφσκι η οποία όσο συζητά τόσο βυθίζεται στο θάνατο, αργοσβήνει και πεθαίνει, η Φανή Γεραλή, «λαίμαργη προς την αθανασία», έπαιρνε ζωή από την κουβέντα κι είχε σκοπό να ζήσει πολύ ακόμα.

Κι αν είχε μια ταραγμένη, γεμάτη ζωή: το 1944 οι Γερμανοί τουφέκισαν τον 45χρονο γιο της, Νίκο Γεραλή, στην Ελευσίνα. Έζησε στη Μικρά Ασία, παντρεύτηκε, έκανε παιδιά, χήρεψε και με τον διωγμό του 1914 κατέφυγε στη Χίο. Εκεί την προξένεψαν (ήταν μόλις 77 ετών!) αλλά η κυρα-Φανή αρνήθηκε. Βλέπετε, την εποχή του Κριμαϊκού Πολέμου ήταν ωραιοτάτη, με κάτι στήθια «όπως το καρπούζι κι άσπρα σαν το χαλάζι»!

Βέβαια, όπως αναφέρει η εφημερίδα (αγνώστων στοιχείων) στις Ράχες δεν ήταν η μόνη υπεραιωνόβιος αλλά ζούσε μεταξύ άλλων μαθουσάλων, 103-117, οι οποίοι έψαλαν στην εκκλησιά, γλεντούσαν και ζούσαν μια κανονική ζωή

Για την Ιστορία, όπως δηλώνει ο απόγονος της, Σταύρος Μαρτίνης στο ikariamag, η κυρά-Φανή Γεραλή δεν πέθανε από φυσικά αίτια! Την τσίμπησαν μέλισσες στ’ αμπέλια που είχε κάτω από το σπίτι της!

Αν δε συνέβαινε αυτό, ποιος ξέρει, ίσως και να παίρναμε συνέντευξη σήμερα από την ίδια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μυστικό της μακροζωίας στην Ικαρία

Γυναίκα 104 ετών αποκαλύπτει... το δικό της μυστικό μυστικό για τη μακροζωία