Την εμφάνισή του κάνει το νέο tablet Bitmore KidPad 9 και απευθύνεται σε χρήστες μικρής ηλικίας. Είναι σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 4 - 7 ετών. 

Πλέον οι γονείς δεν χρειάζεται να αγχώνονται και να ανησυχούν για την ασφάλεια χρήσης του ίντερνετ, αφού η Info Quest Technologies παρουσίασε το νέο tablet. 

Έχει οθόνη 9'', 2 κάμερες, WiFi, λειτουργικό σύστημα Android 4.4 και μνήμη 8 GB επεκτάσιμη έως 36GB, διαθέτει 15 εκπαιδευτικά προγράμματα, 1 φωτογραφικό παιχνίδι για εξάσκηση μνήμης, 9 αθλητικά παιχνίδια, 50 mini παιχνίδια δράσης, 4 e - books με ήχο και εικόνα και έχει ελληνικό menu.

Κυκλοφορεί σε 3 χρώματα, έχει χρωματιστή θήκη σιλικόνης που το προστατεύει από ατυχήματα και πτώσεις. 

Για να είναι απόλυτα ήσυχοι και οι γονείς, το KidPad Bitmore 9’’ περιέχει το πιο προηγμένο λογισμικό γονικού ελέγχου SIMBA, που δίνει τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής στον ενήλικα: από τον καθορισμό των ημερήσιων ωρών χρήσης, μέχρι την προεπιλογή ίντερνετ sites που μπορεί το παιδί να επισκεφτεί και τις εφαρμογές που μπορεί να τρέξει.

Το KidPad Bitmore 9’’ είναι διαθέσιμο σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων ηλεκτρικών ειδών και κοστίζει περίπου 120 ευρώ. 

Τεχνολογία

Το WhatsApp καθυστερεί τις αλλαγές στην πολιτική απορρήτου

WhatsApp

Η πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα καθυστερήσει τις αμφιλεγόμενες αλλαγές στην πολιτική απορρήτου της που έκαναν πάρα πολλούς χρήστες της να την απεγκαταστήσουν και να αναζητήσουν εναλλακτικές εφαρμογές. 
Η εφαρμογή των προγραμματισμένων αλλαγών θα αναβληθεί για τις 15 Μαΐου (από τις 8 Φεβρουαρίου αρχικά) για να δοθεί στους χρήστες περισσότερος χρόνος "για να κατανοήσουν τις ενημερώσεις" στους όρους εξήγησε η εταιρεία σε μια ανάρτησή της.

Το WhatsApp είχε ανακοινώσει στους χρήστες του μια σειρά αλλαγές στους όρους απορρήτου του νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η ειδοποίηση - η οποία απαιτούσε από τους χρήστες να συμφωνήσουν ή στην αντίθετη περίπτωση να διαγράψουν τους λογαριασμούς τους - πυροδότησε φήμες ότι το WhatsApp θα έδινε πρόσβαση στο "αδελφό" Facebook σε μηνύματα και λίστες επαφών. Επακολούθησαν οργισμένες αντιδράσεις για τις αλλαγές.

Ο Γουίλ Κάθαρτ, επικεφαλής της υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων που είναι θυγατρική του Facebook, ανάρτησε μια δήλωση νωρίτερα αυτό το μήνα, απορρίπτοντας αυτές τις φήμες.

Ενθαρρυμένοι και από ένα υποστηρικτικό tweet του ιδρυτή των Tesla και SpaceX Ίλον Μασκ, οι χρήστες συρρέουν σε εναλλακτικές υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το κρυπτογραφημένο Signal, με αποτέλεσμα η εφαρμογή να "πέσει" για το μεγαλύτερο μέρος της Παρασκευής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρεις συλλήψεις για τον άγριο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του Μετρό

Ηράκλειο: Το "ευχαριστώ" των γονιών της Μάγιας σε όσους τους στήριξαν

Ήξερες ότι υπάρχουν αόρατοι ασκητές στο Αγιοφάραγγο;