Ειδήσεις

Διεθνή

Πολιτισμός

Τεχνολογία

Ένα ... διαφορετικό γραφείο

Αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που χρησιμοποιούν δικαιολογίες επειδή καθυστερούν στη δουλειά τους τότε η λύση βρέθηκε για να μειωθεί ο χρόνος που χρειάζονται οι εργαζόμενοι για να φτάσουν στο γραφείο. Η εταιρεία Ideo δημιούργησε ένα αυτοκίνητο το οποίο λειτουργεί και ως γραφείο παρέχοντας παράλληλα την καλύτερη ... θέα σε όσους το χρησιμοποιούν. Το συγκεκριμένο "γραφείο" διαθέτει ρόδες, μηχανή, διαφανείς τοίχους και φυσικά τη δυνατότητα να κάνουν βόλτα στους δρόμους.

Η εταιρεία παρουσίασε τρεις διαφορετικές εκδοχές του αυτοκινήτου και ανάμεσά τους είναι ένα όχημα που τα καθίσματα μετατρέπονται σε σαλόνι, διαθέτει ένα "σωλήνα" που παραδίδει αγαθά και το γραφείο που κινείται ώστε να  επιλέγεις τον τόπο εργασίας. Η συγκεκριμένη εκδοχή, φιλοδοξεί η εταιρεία, ότι θα μειώσει το χρόνο που χρειάζονται οι εργαζόμενοι για να μεταβούν στη δουλειά τους και παράλληλα θα μπορούν να αξιοποιηθούν "κενοί" χώροι και πάρκινγκ και να χρησιμοποιηθούν από μεγάλες εταιρείες.

.

Εκτός των άλλων το αυτοκίνητο - γραφείο διαθέτει γραφείο το οποίο μπορεί να γίνει αίθουσα συνεδριάσεων.

Πολιτισμός

"Σαρώνει" τα ταμεία "Ο Άνθρωπος του Θεού" με 241.014 εισιτήρια μέσα σε τρεις εβδομάδες

Άρης Σερβετάλης - Μan of God

241.014 θεατές όλων των ηλικιών μέσα σε 3 εβδομάδες έχουν παρακολουθήσει τη βραβευμένη ταινία της Γελένα Πόποβιτς “Ο Άνθρωπος του Θεού” (Man of God) σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η διεθνής παραγωγή “Ο Άνθρωπος του Θεού” (Man of God) εξακολουθεί να προβάλλεται σε 111 αίθουσες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία συνεχίζει και πάλι να είναι νούμερο 1 σε πωλήσεις εισιτηρίων στην Ελληνική αγορά, δημιουργώντας έτσι ένα ρεκόρ τριών συνεχόμενων εβδομάδων. Γεγονός που καμία άλλη ταινία δεν έχει πετύχει έως τώρα την τελευταία δεκαετία.

Η ταινία “O Άνθρωπος του Θεού” έχει κλέψει τις καλύτερες εντυπώσεις ακόμη και των πιο απαιτητικών κριτικών, ενώ καταιγισμός μηνυμάτων περιγράφοντας τις προσωπικές τους εντυπώσεις έχουν κατακλύσει προσωπικά προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Άνθρωπος του Θεού: Η ταινία που φωτίζει τη ζωή και το έργο του Αγίου Νεκταρίου

Στους κινηματογράφους έρχεται η ταινία για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου

 

 

 

 

 

 

 

ESPA BANNER