Κόσμος

Περίεργα - Παράξενα

Παντρεύτηκε την πίτσα του ... μετά από ερωτική απογοήτευση

πιτσα γαμος

Μετά από ερωτική απογοήτευση αποφάσισε να παντρευτεί την πραγματική του αγάπη νεαρός Ρώσος, πρωταγωνιστώντας σε μία από τις πιο παράξενες τελετές που έχουν γίνει ποτέ. Τόσο η πολιτεία όσο και η εκκλησία δεν αναγνωρίζουν το μυστήριο ωστόσο ο ίδιος ... ορκίζεται αιώνια πίστη!

πιτσα γαμος

πιτσα γαμος, by meropi

Η απόφαση όπως λέει δεν ήταν και πολύ δύσκοληκαθώς συνειδητοποίησε ότι το φαγητό ήταν και είναι η μεγάλη του αγάπη. «Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι οι περισσότεροι φίλοι μου παραπονιόντουσαν για το άλλο τους μισό ενώ άλλοι παραπονιούνται γιατί δεν έχουν βρει το άλλο τους μισό καθόλου» δήλωσε στη βρετανική Mirror. Όπως είπε η αγάπη ανάμεσα στα δύο φύλα είναι δύσκολη και πολύπλοκη. Αυτός νιώθει ευτυχής που ξέρει ότι βρήκε την πραγματική αγάπη στο φαγητό και θα του είναι πάντα... αφοσιωμένο! «Η πίτσα ποτέ δε θα σε προδώσει ή θα σε εγκαταλείψει και ειλικρινά μου αρέσει πολύ αυτό» λέει ο νεαρός Ρώσος που φόρεσε μέχρι και πέπλο στην νύφη για την... τελετή στην πιτσαρία!

πιτσα γαμος

πιτσα γαμος, by meropi

Αφού το ληξιαρχείο και η εκκλησία απέρριψε την πρόταση του να του δώσουν άδεια όπως λέει να παντρευτεί εκείνος δεν το έβαλε κάτω και πήγε σε μια πιτσαρία με φίλους και έκαναν με τους υπαλλήλους την τελετή... Ο απίστευτος Ρώσος πάντως κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω του και να κάνει τους υπεύθυνους να του βγάλουν μέχρι και «πιστοποιητικό γάμου»...

Το σίγουρο είναι ότι κέρδισε τη δημοσιότητα που ήθελε και πέρασε το μήνυμά του...

Περίεργα - Παράξενα

Μπλε δράκος: Το εντυπωσιακό και μυστήριο πλάσμα των ωκεανών

μπλε δρακος

Ο λόγος για τον «Μπλε Δράκο», ή αλλιώς τον γαλάζιο γυμνοσάλιαγκα, ο οποίος είχε κάνει πριν ένα χρόνο την εμφάνισή του σε παραλία στο Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική.

Αν και έχει αρκετό καιρό που το συγκεκριμένο βίντεο έχει πρωτοεμφανιστεί στο διαδίκτυο, φαίνεται πως το μυστήριο πλάσμα που μοιάζει με μίνι δράκο εντυπωσιάζει ακόμη τους χρήστες του ίντερνετ.

 

 

Τι είναι οι «μπλε δράκοι»;

Το πλάσμα είναι γνωστό ως Glaucus atlanticus ή ως «μπλε δράκος» και θεωρείται ένα από τα πιο συναρπαστικά πλάσματα στον ωκεανό.

Βέβαια πρόκειται απλώς για ένα γυμνοσάλιαγκα που έχει μήκος σχεδόν μια ίντσα αλλά μοιάζει με μικροσκοπικό δράκο.

Μερικές φορές αποκαλούνται «μπλε άγγελοι» ανήκουν στην οικογένεια των Glaucidae .

Πρόκειται για ένα γυμνοσάλιαγκα που έχει μήκος σχεδόν μια ίντσα , by thalia

Πάντως τον συγκεκριμένο «μπλε δράκο» φαίνεται να τον πήρε ο… αέρας και τα ρεύματα της θάλασσας κι έτσι ξεβράστηκε τότε στο Κέιπ Τάουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 Άνδρας βιντεοσκόπησε πλοίο να… πετά στον ουρανό

Απίστευτο: Γεννήθηκε μωρό με 12 δόντια (βίντεο)

Γιατί λέμε την φράση «ξορκισμένος με τον απήγανο»;