Γυναίκα

Ψυχολογικό τεστ: Ποια πόρτα θα ανοίξεις και τι αποκαλύπτει για σένα;

Δες τις απαντήσεις…

 

Η μαύρη πόρτα
Απλή και εδώ η παρομοίωση, όσο κι αν ακουστεί μακάβριο. Η μαύρη πόρτα συμβολίζει το θάνατο και όσα δει πίσω της εξηγούν τον τρόπο που διαχειρίζεσαι την απώλεια.

- Εάν είναι πρώτη έχεις έντονες τάσεις φυγής, πιθανότατα είσαι στενοχωρημένη και κλεισμένη στον εαυτό σου. Η επιλογή της μαύρης πόρτας δείχνει πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

- Αν πάλι η μαύρη πόρτα επιλεγεί δεύτερη, αισθάνεσαι και πάλι τάσεις φυγής, όχι όμως τόσο έντονα. Η ψυχολογική σου κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και σε καταπιέζει με τρόπο που να ψάχνεις απεγνωσμένα διέξοδο. Φαντάσου πως η μαύρη πόρτα είναι συνήθως η δεύτερη επιλογή των εφήβων.

- Στην περίπτωση που η μαύρη πόρτα ανοίξει τρίτη, τότε ίσως πάσχεις σε κάποιον τομέα της ζωής σου. Προσωπικά, επαγγελματικά ή αισθηματικά. Και για να καταλάβεις καλύτερα, συνήθως αυτό που σε απασχολεί ή έχεις αμελήσει, βρίσκεται κάτω από τη μαύρη πόρτα σε σειρά προτεραιότητας. Δηλαδή αν μετά την τρίτη μαύρη πόρτα, ανοίξεις την μπλε, τότε το πρόβλημα είναι στα επαγγελματικά και ούτω καθεξής.

- Τέλος, αν επιλέξεις τέταρτη τη μαύρη πόρτα, έχεις καλή διάθεση και επιθυμία για ζωή.

Φυσικά, αντιλαμβάνεσαι πως στην περίπτωση που αποφύγεις να την ανοίξεις – πράγμα που συμβαίνει συχνά – εμφανίζεις φοβία θανάτου. Έχεις μεγάλη δυσκολία να συμφιλιωθείς με την ιδέα ή σε κυνηγά κάποιο τραυματικό σοκ σχετικά με τη ζωή και το θάνατο.

Η ροζ πόρτα
Η πόρτα αυτή δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από εκείνη της αγάπης, του σεξ και της στενής συναισθηματικής επαφής. Φυσικά, όσα υπάρχουν πίσω της είναι σχετικά με τον τρόπο που βιώνεις την αγάπη.

- Αν η πρώτη πόρτα είναι η ροζ, είσαι ερωτευμένη ή αποζητάς την αγάπη και τη σχέση απεγνωσμένα.

- Αν πάλι διαλέξεις την πόρτα αυτή δεύτερη, τότε βιώνεις συναισθηματική ισορροπία! Είσαι σε σχέση και περνάς καλά; Αισθάνεσαι σίγουρη και εντάξει με τον εαυτό σου σε ό, τι αφορά το κομμάτι της σχέσης; Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο…

- Αποφασίζοντας να ανοίξεις τη ροζ τρίτη, ίσως πρέπει να σου χτυπήσει ένα κουδουνάκι. Μια προειδοποίηση πως μένεις σε μια βαλτωμένη σχέση και δεν έχεις τη δύναμη να ξεκολλήσεις.

- Μπήκες από τη ροζ πόρτα στο τέλος, βάζοντάς τη τέταρτη στη σειρά; Είσαι άνθρωπος που έχεις δηλώσει παραίτηση από τον έρωτα και έχεις από μόνη σου αποκλείσει το κομμάτι αυτό από τη ζωή σου.

Εάν δεν ανοίξει η ροζ πόρτα καθόλου, μάλλον έχεις πληγωθεί βαθιά. Νιώθεις τρομοκρατημένη και κάθε σκέψη ή υποψία να αντιμετωπίσεις την αγάπη – όπως αυτή έχει διαμορφωθεί στο μυαλό σου μετά την απογοήτευση – σε κάνει να παραλύεις.

Η μπλε πόρτα
Το μπλε χρώμα της πόρτας συμβολίζει την επαγγελματική σου καριέρα. Έχει να κάνει με τους στόχους, τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις που έχεις από τη δουλειά σου. Αντίστοιχα, τα όσα βλέπεις πίσω της, είναι δηλωτικά της εικόνας που έχεις για την επαγγελματική σου ζωή.

- Αν την ανοίξεις πρώτη, τότε πρώτο σου μέλημα είναι η καριέρα σου! Αυτό ίσως σημαίνει πως έχεις παραγκωνίσει την ερωτική και προσωπική σου ζωή για τη δουλειά, αλλά είναι ίσως και ο κρυφός πόθος όσων επιθυμούν διακαώς χρήματα.

- Σε περίπτωση που αποτελεί τη δεύτερη επιλογή σου, τότε σπαταλάς πολύ χρόνο στη δουλειά, με αποτέλεσμα να αφήνεις πίσω άλλα πράγματα. Είναι πιθανό να προσπαθείς μέσα από τη δουλειά να καλύψεις άλλα κενά.

- Επιλέγεις την μπλε πόρτα τρίτη, αν έχεις υγιή σχέση με την εργασία σου, είσαι ικανοποιημένος, αλλά όχι και εξαρτημένος από αυτή.

- Αν η μπλε πόρτα ανοίξει τελευταία, τότε μάλλον η δουλειά σου δεν σε ικανοποιεί και την “κάνεις” μόνο και μόνο για βιοποριστικούς λόγους.

Τέλος, αν αποφασίσεις να μην την ανοίξεις καθόλου, τότε ίσως έχεις ζητήματα αυτοπεποίθησης. Η επιλογή αυτή δείχνει συνήθως άνθρωπο που δεν πιστεύει πως μπορεί να πετύχει κάτι ή να καταξιωθεί σε έναν τομέα.

Η λευκή πόρτα
Η άσπρη είσοδος εκφράζει την προσωπική σου ζωή και τη σχέση που έχεις μαζί της. Εκείνο που θα δεις πίσω της όπως καταλαβαίνεις, έχει να κάνει με την αίσθηση που σου αφήνει η προσωπική σου ζωή, η σχέση σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

- Αν την επιλέξεις πρώτη, τότε μάλλον είσαι άτομο που προσέχει τον εαυτό του και ενδιαφέρεται για την… ισορροπία και την ηρεμία στη ζωή του

- Σε περίπτωση που τη διαλέξεις δεύτερη, μάλλον έχεις βάλει σε δεύτερη μοίρα τη ζωή σου, χωρίς όμως να σημαίνει πως δεν αγαπάς τον εαυτό σου.

- Αν ανοίξεις τη λευκή πόρτα τρίτη, μοιάζεις να έχεις παραιτηθεί, να μην νοιάζεσαι για τον εαυτό σου ουσιαστικά. Συνήθως πρόκειται για άτομα με χαμηλή αυτοεκτίμηση και τάση απαισιοδοξίας.

- Τέλος, αν η λευκή πόρτα είναι τέταρτη και τελευταία στη σειρά, τότε μάλλον έχεις παραιτηθεί πλήρως από την προσωπική σου ζωή. Η ρουτίνα και οι υποχρεώσεις απομυζούν όλη σου την ενέργεια και το χρόνο, με αποτέλεσμα να μην έχεις χρόνο για τον εαυτό σου.

Κι αν δεν ανοίξεις καθόλου τη λευκή πόρτα; Τότε η προσωπική σου ζωή διακατέχεται από σύγχυση, ενώ και η ίδια αρνείσαι να ασχοληθείς με το πρόβλημα. Μην δικαιολογηθείς! Δεν έχει σημασία αν πίστευες πως η λευκή πόρτα οδηγεί στα… ουράνια ή σε νοσοκομείο.

e-didaskalia

Γυναίκα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14 έως 20 Ιουνίου

γυναίκα καλοκαίρι παραλία

Σημαντική εβδομάδα από άποψη αστρολογικών εξελίξεων και δεδομένων, αλλά και γεγονότων που θα προκύψουν. Όλοι θα πάρουμε ένα μερίδιο από την αίσθηση του ψέματος που θα επικρατεί γενικά είτε από πρόθεση, είτε λόγω έλλειψης ορθής πληροφόρησης. Η διαχείριση απαιτεί προσοχή ώστε να διασταυρώνουμε πρώτα την ενημέρωση που λαμβάνουμε, πριν αποφασίσουμε το οτιδήποτε. Η καταγραφή των δεδομένων που προκύπτουν θα μας δώσει την ευκαιρία να τακτοποιήσουμε αυτό το χάος και να προλάβουμε ή να αποσοβήσουμε τις παρανοήσεις. Είναι σημαντικό να μην απλοποιούμε το συλλογισμό μας ή τη δράση μας πάνω σε οποιοδήποτε ζήτημα μας απασχολεί, αλλά να προσπαθούμε να διακρίνουμε και άλλες οπτικές ή λεπτομέρειες που αρχικά, δεν είναι ευδιάκριτες! Έτσι, θα αποφύγουμε λάθη, τα οποία αν δεν προσέξουμε, θα μας επιβαρύνουν μελλοντικά και κάθε διαπραγμάτευση θα αποβεί περισσότερο επωφελής.

Τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, δηλ. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες δέχονται τη μεγαλύτερη πίεση και θα έχουν την τάση να απλοποιούν τις καταστάσεις ακόμη και λόγω κοπώσεως με κίνδυνο να μην προσέξουν σημαντικά δεδομένα σε οποιασδήποτε υφής υποθέσεις τους απασχολούν. 

Το διήμερο Δευτέρα με Τρίτη 14-15 Ιουνίου είναι το πιο σημαντικό διήμερο της εβδομάδας! Μπορεί να προκύψει αδυναμία συγκέντρωσης στην σκέψη μας και έλλειψη ορθολογισμού. 

Από την Κυριακή, 20 Ιουνίου μέχρι και το τέλος Ιουλίου θα πρέπει να έχουμε κατά νου ότι δεν πρέπει να πιέζουμε καταστάσεις, διότι έτσι μπορεί να πετύχουμε τελείως τα αντίθετα από όσα επιδιώκουμε. Από την Κυριακή, 20 μέχρι και την Τρίτη, 22 Ιουνίου είναι ένα καλό τριήμερο για να ηρεμήσουμε, να ανανεωθούμε και να βιώσουμε ειδυλλιακές καταστάσεις.

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Κριός
Ξεκινάς δυναμικά την εβδομάδα σου νιώθοντας μια ψυχική ηρεμία και μια πίστη πως όλα θα πάνε καλά. Ωστόσο τη Δευτέρα το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού θα χρειαστεί να δείξεις διαλλακτικότητα στις συζητήσεις προκειμένου να αποφύγεις μπερδέματα και συγκρούσεις. Η επαφή σου με κάποιο σημαντικό πρόσωπο στα εργασιακά σου δίνει νέες ιδέες, σε παροτρύνει να διευρύνεις τους στόχους σου και να κατασταλάξεις στις κατευθύνσεις σου. Με τη βοήθεια της εμπιστοσύνης στον εαυτό σου θα καταφέρεις να ξεπεράσεις εμπόδια και να προχωρήσεις ένα βήμα μπροστά. Αν νιώσεις μια κόπωση φρόντισε να εξοικονομήσεις μικρά ενδιάμεσα διαλείμματα έτσι ώστε να διατηρήσεις τη φόρμα σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου αρχίζει να παίρνει τα πάνω της, να εμπνέει ασφάλεια για αυτό μην επιτρέψεις σε κανέναν και τίποτα να διαταράξει τις ισορροπίες σας. Εσύ που είσαι μόνη, νέες αλλά και παρελθοντικές γνωριμίες επανεμφανίζονται στο δρόμο σου προσθέτοντας σασπένς στην καθημερινότητά σου.

Ταύρος
Η εβδομάδα ξεκινά με τη δεύτερη συνάντηση Κρόνου – Ουρανού και σε φέρνει για μια ακόμα φορά απέναντι στα θέλω και τα πρέπει σου. Κύριο μέλημά σου συνεχίζει να είναι η αναζήτηση οικονομικής εξασφάλισης και ισορροπίας. Βέβαια έχεις προσπαθήσει πολύ και τα αποτελέσματα είναι πλέον εμφανή. Οι συνάδελφοι και συνεργάτες σου ζητούν και περιμένουν τη βοήθεια και τις συμβουλές σου κι αυτό ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου. Βρίσκεσαι σε ένα σημείο που δεν αποκλείεται να κάνεις μια στροφή στην καριέρα σου που όμως θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά και υπεύθυνα. Μην αμελείς τον ερωτικό σύντροφό σου και μην δημιουργείς ρήγματα στη σχέση σας. Κάνε κάποιες παραχωρήσεις έστω κι αν χρειαστεί να πιεστείς λιγάκι. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες καταφέρνουν ως ένα σημείο να σε αποσπάσουν από τις έντονες σκέψεις του παρελθόντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικό τεστ: Έχεις την ιδανική σχέση;

Δίδυμοι
Η επικοινωνία και η συνεννόηση με τους άλλους συνεχίζει να χρειάζεται την προσοχή σου και αυτή τη βδομάδα. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ουρανός με τον Κρόνο θα σε ωθήσει να αλλάξεις ή να αναθεωρήσεις τα προσωπικά και επαγγελματικά σχέδιά σου. Η τόλμη και το θάρρος σου ενισχύονται στα εργασιακά όμως κάθε σου απόφαση θα πρέπει να είναι προσεκτική. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και δώσε προτεραιότητα στην τακτοποίηση παλιών εκκρεμοτήτων. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις με συνεργάτες και να μην εμπλακείς σε παιχνίδια εξουσίας και ανταγωνιστικότητας. Μην διακινδυνεύεις το μέλλον της ερωτικής σου σχέσης αν δεν είσαι έτοιμη ή αποφασισμένη να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες. Βάλε φρένο στον εγωισμό σου κι αν χρειαστεί και λίγο νερό στο κρασί σου. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να φέρνει τις ευαισθησίες σου στην επιφάνεια, όμως φέρνει και αξιόλογες γνωριμίες στο διάβα σου.

Καρκίνος
Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ουρανός με τον Κρόνο στο ξεκίνημα της εβδομάδας σε ωθεί στο να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σου ζωή. Διώξε μακριά αυτούς που αντλούν άσκοπα την ενέργεια σου και το μόνο που κάνουν είναι να σε χρησιμοποιούν. Δεν αποκλείεται να επικρατήσει ένα κλίμα έντασης στα εργασιακά με αποτέλεσμα να αποπροσανατολιστείς από τους στόχους σου. Εμπιστεύσου τις δικές σου δυνάμεις και απόψεις διατηρώντας τον έλεγχο και την ισορροπία. Συγκαταβατικότητα και ηρεμία χρειάζεται η σχέση με τον αγαπημένο σου. Απόφυγε περίπλοκες συζητήσεις και φρόντισε να επινοήσεις ευχάριστες δραστηριότητες για την καθημερινότητα σας. Άλλωστε κι εσύ έχεις ανάγκη από διαλείμματα από την ένταση και τις έγνοιες. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου έξυπνα το φλερτ, μη δεσμεύεσαι και χρησιμοποίησε το μόνο για να ανεβάσεις την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση σου.

Λέων
Η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο Ουρανού – Κρόνου που αλλάζει τις προτεραιότητες σου. Είναι καιρός να απαλλαγείς από οτιδήποτε τοξικό και να επιλέξεις πιο υγιείς καταστάσεις και ανθρώπους στη ζωή σου.  Να αφήσεις παλιές κακές συνήθειες πίσω σου και να προχωρήσεις μπροστά. Τα επαγγελματικά και η καριέρα σου αποσπούν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντος σου κι έτσι ανεβάζεις τους ρυθμούς σου. Καιρός να αναδείξεις τις ικανότητες σου, να πάρεις πρωτοβουλίες και να διεκδικήσεις πιο δυναμικά τους στόχους σου. Απόφυγε τις γρήγορες αποφάσεις που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή και μη θέτεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου σε κίνδυνο. Προτού καταλήξεις σε συμπεράσματα επιδίωξε μια ουσιαστική συζήτηση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια σημαντική γνωριμία το άμεσα επόμενο διάστημα αποσπά το ενδιαφέρον σου.

Παρθένος
Οι προκλήσεις που αφορούν στο μέλλον και τα σχέδια σου αυξάνονται αυτή τη βδομάδα για αυτό και ανεβάζεις τους ρυθμούς και τις ταχύτητες σου. Προσπάθησε να κατευνάσεις τις ανησυχίες σου και να περιορίσεις το άγχος σου για καλύτερες επιδόσεις. Το τετράγωνο Κρόνου Ουρανού από το ξεκίνημα της εβδομάδας θα σε ωθήσει να αλλάξεις τον τρόπο που λειτουργείς στα εργασιακά και να προσαρμοστείς στις αλλαγές που προκύπτουν. Δώσε το χρόνο και τη δυνατότητα στον ερωτικό σύντροφο σου να σου δείξει τι πραγματικά αισθάνεται για σένα και μην βγάζεις συμπεράσματα που τον αδικούν. Θα εντυπωσιαστείς με αυτά που διατίθεται να κάνει για σένα. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες μπορούν να ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σου όμως καλά θα κάνεις να μην τις εξιδανικεύεις. Η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται σταδιακά και βρίσκεις τρόπους να αυξήσεις τα εισοδήματα σου.

Ζυγός
Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ουρανό φέρνει τις οικονομικές σου υποθέσεις στην απόλυτη προτεραιότητα σου. Σε ωθεί να πάρεις τα ρίσκα σου έτσι ώστε να καταφέρεις να βελτιώσεις την κατάσταση. Η εργασιακή καθημερινότητα σου είναι αρκετά κουραστική και απαιτητική για αυτό και θα πρέπει να λειτουργήσεις μεθοδικά. Είναι απαραίτητο να δώσεις προτεραιότητα σε παλιές εκκρεμότητες έτσι ώστε να μπορέσεις στη συνέχεια να προωθήσεις σωστά τα σχέδια σου. Οι παρανοήσεις, οι παρερμηνεύσεις των συζητήσεων και των αναγκών με τον ερωτικό σύντροφο σου μπορούν να δημιουργήσουν σύννεφα στη σχέση σας. Κάποιες αποκαλύψεις μπορούν να σου δημιουργήσουν αμφισβητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, δημιουργείς λάθος εικόνα για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δεν του δίνεις χρόνο να σου δείξει πραγματικά τις προθέσεις του.

Σκορπιός
Η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού και σε ωθεί να προχωρήσεις σε σημαντικές αλλαγές στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Η ανάγκη σου για εξέλιξη ίσως και για διαφορετικές εμπειρίες μεγαλώνει και πιθανά να σε οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις ή ενέργειες. Ανάβαλε σημαντικές συζητήσεις στα εργασιακά και τουλάχιστον προς το παρόν προσπάθησε να προσαρμοστείς. Άσε κάποιες εξελίξεις να έρθουν με φυσικό τρόπο και μην πιέζεις τις καταστάσεις. Δώσε μεγαλύτερη έμφαση στα μακροπρόθεσμα σχέδια σου. Η ανυπομονησία στη συναισθηματική σου ζωή μπορεί να σε οδηγήσει σε καταστάσεις που δεν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις. Προσπαθείς να αποσπάσεις απαντήσεις από τον ερωτικό σύντροφο σου με λάθος τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, μην ωραιοποιείς καταστάσεις και πρόσωπα χωρίς να τα γνωρίζεις αρκετά.

Τοξότης
Η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού που ενισχύει την ανάγκη σου για αλλαγές σε εργασιακά και οικεία σου θέματα. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι ευέλικτη και ευπροσάρμοστη για ένα διάστημα και να μην οδηγηθείς σε ακραίες κινήσεις και αποφάσεις. Το τετράγωνο επίσης του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ένα θολό τοπίο στα εργασιακά και είναι ακατάλληλο για δεσμεύσεις. Μην αναλαμβάνεις επιπλέον καθήκοντα και συγκράτησε την ανάγκη σου να δείξεις τι είσαι ικανή να κάνεις. Δεύτερες και ειδικά αρνητικές σκέψεις μπορεί να κλονίσουν την εμπιστοσύνη απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Απόφυγε περίπλοκες συζητήσεις και ενίσχυσε την ερωτική σας ζωή. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι με νέες γνωριμίες. Απόλαυσε το φλερτ και αρκέσου σε αυτό.

Αιγόκερος
Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σου Κρόνος με τον Ουρανό στο ξεκίνημα της εβδομάδας σε ωθεί να προωθήσεις τα σχέδια σου, να αναθεωρήσεις τις ικανότητες και αξίες σου και να αλλάξεις αντιλήψεις. Αρκετά πιεστικό προβλέπεται το κλίμα στα εργασιακά και θα πρέπει να λειτουργήσεις με προγραμματισμό προκειμένου να καταφέρεις να φανείς συνεπής στα όσα έχεις ήδη αναλάβει. Ριψοκίνδυνες αποφάσεις χρειάζονται μεγαλύτερη επεξεργασία για καλύτερα αποτελέσματα. Μην δίνεις έκταση σε μικρές διαφωνίες με τον ερωτικό σύντροφο σου και επιβαρύνεις την ατμόσφαιρα. Η μια κουβέντα θα φέρει την άλλη και θα καταλήξετε σε λόγια που δεν πιστεύετε. Εσύ που είσαι μόνη, αντιμετώπισε νέες γνωριμίες με αντικειμενικότητα, δες την αλήθεια και μην εξιδανικεύεις καταστάσεις από την ανάγκη της συντροφικότητας.

Υδροχόος
Για δεύτερη φορά μέσα στη χρονιά πραγματοποιείται το τετράγωνο Κρόνου από το δικό σου ζώδιο, με τον Ουρανό στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Αν και σε δυσκολεύει αρκετά σε οδηγεί σε αλλαγές οι οποίες μακροπρόθεσμα θα αποδειχθούν για καλό σου. Διαφωνίες και εντάσεις στα εργασιακά πιθανά να σε αποσυντονίσουν για αυτό προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμη. Κρατήσου μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις και μην εμπιστεύεσαι δικές σου υποθέσεις σε τρίτα χέρια. Και η συναισθηματική σου ζωή και κυρίως η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται προσοχή. Ίσως άλλα να θέλεις να πεις και άλλα να λες με αποτέλεσμα να έρθετε σε ρήξη και συγκρούσεις. Κράτα μικρό καλάθι απέναντι σε νέες γνωριμίες αν είσαι μόνη και μην ενθουσιάζεσαι από το περίβλημα. Η οικονομική σου κατάσταση δείχνει σημάδια ανάκαμψης.

Ιχθείς
Βάλε σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου αυτή τη βδομάδα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σωστά και να περιορίσεις το άγχος. Η όψη τετραγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό απαιτεί από εσένα να αλλάξεις αντιλήψεις, να θέσεις προτεραιότητες και να προσαρμοστείς σε καταστάσεις που προς το παρόν δεν μπορείς να αλλάξεις. Αρκετή πίεση σου δημιουργούν οι ενέργειες της εβδομάδας στα εργασιακά. Συγκεντρώσου περισσότερο προκειμένου να αποφύγεις λάθη και συμπεράσματα. Νέες προτάσεις διαπραγματεύσου τες σωστά αν δεν μπορείς να τις αναβάλλεις. Δείξε υπευθυνότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και μην κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Καθημερινά πρακτικά θέματα μπορούν να δημιουργήσουν εκνευρισμό. Εσύ που είσαι μόνη, μην ωραιοποιείς καταστάσεις και πρόσωπα. Βάλε σε προτεραιότητα τον εαυτό σου και όχι τους άλλους.