Γυναίκα

Πες μου πόσα παιδιά θέλεις να σου πως ποιός είσαι (τεστ)

Μια γυναίκα για να είναι "ολοκληρωμένη" εκτός από την καριέρα της πρέπει να γίνει και μητέρα

Το πόσα παιδιά πρέπει να έχει μια γυναίκα είναι υποκειμενικό. Είστε μοναχικός άνθρωπος, ζητάτε τον ενθουσιασμό ...; Ο τρόπος που θα μάθετε αυτά τα στοιχεία για τον εαυτό σας είναι να απαντήσετε σε μια και μόνο ερώτηση: πόσα παιδιά θέλετε να κάνετε; 

Εάν θέλετε να κάνετε ένα παιδί

Είστε ο άνθρωπος που δεν μπορεί να σκεφτεί ότι θα μοιράσει την αγάπη του σ΄ ένα δεύτερο παιδί -όχι ότι το δεύτερο δεν θα το αγαπούσατε εξίσου το ίδιο- αλλά θέλετε να είναι το μοναχοπαίδι σας, που θα αφιερώσετε χρόνο για να το μεγαλώσετε και ο ενθουσιασμός σας δεν θα σταματάει ποτέ. Θέλετε να είναι το επίκεντρο για εσάς, θα είσαστε απόλυτα ικανοποιημένη και σίγουρα καθόλου υπερβολική, αφού δεν σας αρέσουν οι υπερβολές. Ίσως να ήσασταν και σεις μοναχοπαίδι και το επίκεντρο της οικογένειας γι αυτό και να θέλετε το παιδί σας να είναι μοναχοπαίδι. 

Εάν θέλετε να κάνετε δυο παιδιά

Μάλλον πως είστε ένας από τους δικαιότερους ανθρώπους. Θέλετε τα παιδιά σας να μεγαλώσουν μαθαίνοντας στο να μοιράζονται πράγματα, στο να διαχωρίζονται πράγματα αλλά και να μάθουν να συνεργάζονται με το αδερφάκι τους και τους υπόλοιπους ανθρώπους. 

Εάν θέλετε τρία παιδιά:

Σας αρέσει η περιπέτεια, ο ενθουσιασμός και οι διαφορετικές προσωπικότητες. Έχοντας ήδη δυο παιδιά ανακαλύπτεται νέες προσωπικότητες, κάτι που εσάς σας εξιτάρει και θέλετε και ένα τρίτο "τερατάκι" μέσα στην οικογένεια. Σας αρέσει η ένταση και σίγουρα δεν μπορείτε να φανταστείτε ένα σπίτι με ησυχία. 

Εάν θέλετε τέσσερα και παραπάνω παιδιά:

Η λέξη οικογένεια για σας είναι πολύ σημαντική και σπουδαία. Θέλετε να παίρνετε αλλά και να δίνετε πολύ αγάπη. Επίσης, σας αρέσει να βλέπετε την έκπληξη στο πρόσωπο των άλλων όταν λέτε ότι έχετε πολλά παιδιά. 

 

 

Πηγή: imommy.gr