Γυναίκα

Μυστικά που πρέπει να λες μόνο ... στην κολλητή σου

Όταν λέμε μυστικά μην πάει το μυαλό σου στο κακό, φυσικά και πρέπει να εμπιστεύεσαι το σύντροφο σου και να του αποκαλύπτεις πράγματα για τον εαυτό σου, όπως κάνει κι εκείνος. Είναι όμως και κάποια άλλα λεπτά θέματα που δεν υπάρχει λόγος να τα συζητάς γιατί μόνο εντάσεις μπορεί να φέρουν.

Τι εννοούμε;

1. Το χιούμορ του που στην αρχή έβρισκες ευφυέστατο και ξεκαρδιζόσουν με τα αστεία του τώρα σου προκαλεί ξινίλα και κάθε άλλο παρά ... γέλιο. Στην περίπτωση που του το πεις θα καταφέρεις μόνο να τον πληγώσεις, προσπάθησε απλώς να χαμογελάς και να είσαι ευγενική μαζί του. Εξάλλου είναι ο άνθρωπος σου και τον αγαπάς σκέψου ότι καθημερινά το κάνεις σε δεκάδες "αγνώστους".

2. Δε συμπαθείς τη μητέρα του. Για εσένα μπορεί να είναι μία ξένη που κρίνεις κάθε λέξη και συμπεριφορά της για εκείνον όμως είναι η μητέρα του. Αν τον βάλεις να διαλέξει η ζυγαριά θα ευνοήσει εκείνη γιατί ακόμα κι αν ανήκει στις "7 θανάσιμες πεθερές" είναι η γυναίκα που τον μεγάλωσε. Καλύτερα λοιπόν να την βλέπεις κι εσύ έτσι και να μην δημιουργήσεις εντάσεις μαζί της.

3. Οι αναλυτικές συζητήσεις για τους πρώην. Φυσικά και χρειάζεται να αναφέρεις πράγματα για το παρελθόν σου χωρίς όμως λεπτομέρειες του τύπου: "Αχ με το Γιώργο είχαμε γυρίσει όλα τα νησιά με τη μηχανή. Στην αρχή φοβόμουν αλλά τελικά περάσαμε θαυμάσια" φαντάζεσαι νομίζω ότι δε θα εκτιμήσει την ειλικρίνεια σου.

4. Μην του λες συνέχεια για τα ... "στραβά" του. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε τις παραξενιές μας, απλώς δε θέλουμε να το θυμόμαστε. Εκτός κι αν είναι κάτι σοβαρό προσπάθησε να μην δημιουργείς συνεχώς εντάσεις που τον κάνουν να νιώθει ότι σε απογοητεύει. 

ESPA BANNER