Γυναίκα

Αποκριάτικο ντεκόρ... για το γάμο σας!

 

Κριτσωτάκη Ελένη

Διακοσμήτρια Εσωτερικών Χώρων

 

Οι Απόκριες πλησιάζουν… Δεν είναι λίγοι οι γάμοι που γίνονται αυτή την περίοδο. Ευκαιρία λοιπόν για ένα ξεχωριστό, κεφάτο, ποιοτικό, γεμάτο μυστήριο και φινέτσα στολισμό.

''Ταξιδέψτε'' στην Βενετία και εμπνευστείτε από την ατμόσφαιρα και τις εικόνες των ημερών.

Δώστε έμφαση λοιπόν στο στολισμό με βενετσιάνικες μάσκες σαν κεντρικό θέμα στα τραπέζια.

Κούκλες ντυμένες με αποκριάτικα κουστούμια μπορούν να τοποθετηθούν στην είσοδο της αίθουσας ή δίπλα στο τραπέζι των ευχών

TIPS: Ενθαρρύνετε τους καλεσμένους σας να φορέσουν τις μάσκες!

 

Κριτσωτάκη Ελένη

emailpelartedesign@gmail.com

facebook page: Pelarte design https://www.facebook.com/pages/PELaRTE-DESIGN/220114854665954

Κόσμος

Ελβετία: Οι Ελβετοί λένε ηχηρό "ναι" στον γάμο ομοφυλόφιλων

γκέι

Η Ελβετία φαίνεται πως λέει ένα ηχηρό «ναι» στον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών στο δημοψήφισμα που οργανώθηκε σήμερα, με σχεδόν τα δύο τρίτα των ψηφοφόρων να τάσσονται υπέρ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που δημοσιεύτηκαν, μετά το κλείσιμο των εκλογικών κέντρων.

Βάσει των πιο πρόσφατων εκτιμήσεων του ινστιτούτου δημοσκοπήσεων gfs.bern, το «ναι» συγκεντρώνει ποσοστό 64%, με ένα περιθώριο λάθους +-2%.

Αυτό το αποτέλεσμα, προς το παρόν προσωρινό όμως που δεν μπορεί να αντιστραφεί, ξεπερνά τις προβλέψεις των δημοσκοπήσεων, οι οποίες προηγήθηκαν του δημοψηφίσματος, σε μια πρωτοβουλία στην οποία αντιτίθεντο το λαϊκιστικό κόμμα SVP-UDC, πρώτο κόμμα στη χώρα και ορισμένες θρησκευτικές οργανώσεις.

«Πρόκειται για μια ιστορική ημέρα», έλεγαν όλοι στο αρχηγείο των υποστηρικτών του "ναι", που στήθηκε σε ένα εστιατόριο στη Βέρνη και στο οποίο είχαν συγκεντρωθεί 200-250 άνθρωποι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Τέλος εποχής για την Άνγκελα Μέρκελ - Εκλογές σήμερα στη Γερμανία

Ηράκλειο: "Συναγερμός" για τραυματισμένο κυνηγό - Επιχείρηση της Π.Υ.

 

ESPA BANNER