Γυναίκα

Φτιάξτο Μόνη σου

Αντιμετώπισε τη φαγούρα με υλικά από το σπίτι

Αντιμετώπισε τη φαγούρα με υλικά από το σπίτι

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της ... φαγούρας, λίγο η παρέα των κουνουπιών τα βράδια λίγο η εξοχή παρέα με όλα τα έντομα όλο και κάποιο χέρι ή πόδι θα ... «σε τρώει».

Έχουμε όλες τις φυσικές "συνταγές" για να απαλλαχτείς από τη φαγούρα. Σταμάτα, λοιπόν, να ξύνεσαι και ψάξε στην κουζίνα σου για τα υλικά που χρειάζονται.

1. Η μαγειρική σόδα βοηθάει πολύ στην καταπολέμηση της φαγούρας. Ανακάτεψε την με νερό και άπλωσε στο σημείο που «σε τρώει», θα νιώσεις άμεσα την ανακούφιση.

2.  Οι ευεργετικές ιδιότητες του τσαγιού δεν περιορίζονται μόνο στο ρόφημα αλλά και στο φακελάκι. Σε περίπτωση φαγούρας πιέστε το χρησιμοποιημένο φακελάκι στο δέρμα σας.

3. Μπανάνα εναντίον ... κουνουπιού. Αν έχετε πέσει "θύμα" κουνουπιού καθίστε αναπαυτικά φάτε μία μπανάνα και μην πετάξετε την μπανανόφλουδα. Χρησιμοποιήστε το εσωτερικό της εκεί που υπάρχει το τσίμπημα και η γλυκιά ανακούφιση θα έρθει αμέσως.

4. Αλόη Βέρα και για το τσίμπημα. Γενικότερα γνωρίζουμε ότι το "θαυματουργό" φυτό είναι σύμμαχος μας το καλοκαίρι για τα εγκαύματα με το ήλιο και όχι μόνο. Αν έχετε στην αυλή σας αλόη κόψτε ένα φύλλο και τρίψτε το εκεί που σας τσίμπησε το κουνούπι.

ESPA BANNER