Γυναίκα

Σπίτι

Φέρε την παραλία... σπίτι σου

Το σπίτι μας είναι ο χώρος που περνάμε αρκετές ώρες της μέρας μας και πρέπει να μας δημιουργεί θετικά συναισθήματα και όχι πλήξη ή πίεση. Πάνω σ' αυτό μπορούμε να βάλουμε το ... χεράκι μας και να δημιουργήσουμε την κατάλληλη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα που δε θα σταματάει στους τοίχους του σπιτιού μας.

Το μπλε είναι το χρώμα που στο μυαλό μας είναι συνδεδεμένο με τη θάλασσα, τον ουρανό, τις διακοπές και τελικά το καλοκαίρι. Αυτό πρέπει να αναδείξεις μέσα από ριχτάρια, μαξιλάρια, κουρτίνες, διακοσμητικά που μπορείς να τοποθετήσεις στο σαλόνι ή στα δωμάτια. Συνδύασε το με το λευκό φόντο του τοίχου και έπιπλα για την καλύτερη ανάδειξη του. Επίσης μπορείς να το συνδυάσεις με κοραλί ή κίτρινο για να δημιουργήσεις μία έκρηξη χρωμάτων που θα σε γεμίζει με πολύχρωμη ... διάθεση.

Τοποθέτησε μεγάλα φαναράκια στην αυλή ή και μέσα στο σπίτι σου. Μπορείς μέσα να βάλεις κοχύλια ή να "μπλέξεις" κεράκια με ένα τούλι σε μπλε ή ότι χρώμα θέλεις.

Μάζεψε κοχύλια από τη θάλασσα και κάνε το σπίτι σου ... παραλία. Πάρε ένα μεγάλο βάζο και γέμισε το με κοχύλια ή γέμισε μέχρι τη μέση με άμμο και στη συνέχεια ολοκλήρωσε με ένα κεράκι.

Μπορείς επίσης να "μπλέξεις" τα βάζα με σχοινί και δημιουργήσεις ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις διαφορετικά τα κολωνάτα ποτήρια σου όπως θα δεις στη φωτογραφία παρακάτω.

ESPA BANNER