Αθλητικά

Ποδόσφαιρο

Στην 25η θέση της κατάταξης της FIFA η Ελλάδα

Η Ελλάδα υποχώρησε στην 25η θέση της κατάταξης της FIFA πέφτοντας επτά θέσεις σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, ως συνέπεια των αρνητικών της αποτελεσμάτων. 
Πρώτη παραμένει η Γερμανία και ακολουθούν η Αργεντινή και η Κολομβία. Όσον αφορά τους αντιπάλους  της Εθνικής  στα προκριματικά του Euro 2016,  η Ρουμανία ανέβηκε στη 15η θέση, δηλαδή +6 σε σχέση με την προηγούμενη κατάταξη, η Ουγγαρία στην 44η (+6), η Βόρειος Ιρλανδία είναι 47η (-6), η Φινλανδία 70η (-7), ενώ τα Νησιά Φερόε ανέβηκαν 82 θέσεις  και είναι στην 105η θέση. 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Ο Ινφαντίνο χάρισε τον Μητσοτάκη τη φανέλα με το Νο 9

μητσοτάκης FIFA

Θεματα κοινού ενδιαφέροντος, αλλά και οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο τέθηκαν επι τάπητος κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριακου Μητσοτακη με τον Πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο στη Νέα Υόρκη.
 

Ο κ. Ινφαντίνο δώρισε στον κ. Μητσοτακη μια φανέλα της παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου με τον αριθμό 9 καθώς και ένα σετ με τις χαρακτηριστικές κάρτες των διαιτητών, την κίτρινη και την κόκκινη.

Ο κ Μητσοτάκης από την πλευρά του προσέφερε στον Τζιάνι Ινφαντίνο ένα συλλεκτικό ρολόι για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκρέμ Ιμάμογλου: Τι έγραψε για την επίσκεψή του στην Αθήνα

Κούλογλου: Αναδίπλωση από τον Ευρωβουλευτή

Λοβέρδος - ΚΙΝ.ΑΛ: Αν δεν εκλεγώ θα αποχωρήσω

ESPA BANNER