Αθλητικά

Ποδόσφαιρο

Εργοτέλης: Ικανοποιημένος ο Βέλιτς από την προετοιμασία

main_7f1fa-dscn8146-2.jpg

Ικανοποιημένος απο την πορεία της προετοιμασίας του Εργοτέλη δήλωσε ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων Γιάσμικο Βέλιτς μετά τη φιλική νίκη επι της Δόξας Γαλιάς με 2-0.Αναλυτθικά η δήλωση του Βόσνιου τεχνικού:«Τα φιλικά παιχνίδια, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και τον αντίπαλο, είναι χρήσιμα για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας, να βλέπουμε την πρόοδο μας, ώστε να καθορίσουμε τους στόχους της καθημερινής δουλειάς για την βελτίωσή μας.

Σήμερα, η ομάδα παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σύγκριση με το προηγούμενο φιλικό. Συνεχίζουμε την προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα και με δουλειά και περαιτέρω ενίσχυση κοιτάμε μπροστά. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά για τη διάθεση και τη θέληση να μαθαίνουν καθημερινά. Μέρα με τη μέρα βελτιώνεται η επικοινωνία μας και «δενόμαστε» μεταξύ μας για να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο, που είναι και αυτός ένας από τους στόχους μας».

Αθλητικά

FIFA: Απορρίφθηκε από τους Ευρωπαίους η πρόταση για Μουντιάλ ανά διετία

βελγιο μουντιαλ.jpg

Οι ευρωπαϊκές λίγκες απάντησαν αρνητικά στα σχέδια της FIFA για τη διεξαγωγή του Μουντιάλ κάθε δυο χρόνια.

Όπως τόνισε ο Τζέικο Σούαρτ, υπάρχει έντονες προβληματισμός στις λίγκες των Ευρωπαίων, σχετικά με τις επιπτώσεις που θα φέρει μια τέτοια αλλαγή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο διευθύνων σύμβουλος της European Leagues ανέλυσε τους λόγους της αρνητικής απάντησης που δόθηκε στη FIFA.

Χαρακτηριστικά, ο Σούαρτ δήλωσε: “Πρέπει να φροντίσουμε ώστε το ποδόσφαιρο να βασίζεται στις εγχώριες διοργανώσεις, τις αθλητικές αξίες και να έχουμε μια συναρπαστική ανταγωνιστική ισορροπία σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις μας, γιατί αυτό μας ωθεί ως κουλτούρα στην Ευρώπη και όχι μόνο ως εμπορική επιχείρηση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παράκτιοι Μεσογειακοί αγώνες: Υπογράφηκε η σύμβαση “Ηράκλειο 2023”

Βούρος: «Η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που θέλουμε» (vid)

ESPA BANNER