Αθλητικά

Ποδόσφαιρο

Πλατανιάς

Στις 17 Μαίου θα απαντήσει ο Αναστασιάδης

Στις 17 Μαΐου θα δώσει την απάντηση του ο Άγγελος Αναστασιάδης στον Πλατανιά στην πρόταση που του έχει γίνει για να συνεχίσει να είναι προπονητής της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΕΝΑ της Θεσσαλονίκης μεταξύ άλλων είπε ότι η οριστική απάντηση που θα δώσει στην ομάδα των Χανίων θα είναι στις 17 Μαΐου, αφού προηγουμένως, όπως είπε, θα έχει συμβουλευτεί τον πνευματικό του. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ ο 61χρονος τεχνικός είπε ότι αναγνωρίζει την αγάπη των φιλάθλων του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπό του, αλλά όπως είπε, δεν τον θέλουν από τη διοίκηση. Συγκεκριμένα τόνισε ότι δεν έχει γίνει καμία επαφή από πλευράς ΠΑΟΚ για το πόστο του προπονητή. Αναλυτικά όσα είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης: «Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη του, παίρνω πάρα πολλά μηνύματα και υπάρχει μια πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου που με θέλει και αυτό με τιμάει, αλλά πρέπει να ξέρει πως έχουν τα πράγματα. Θέλω να βάλω τα πράγματα στην θέσης τους, αυτό που συμβαίνει φέτος είναι γνώριμο σε μένα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία επαφή από πλευράς ΠΑΟΚ. Ούτε πέρσι αλλά ούτε και φέτος .Κανένας από αυτούς δεν ήρθε σε επαφή μαζί μου. Η τελευταία νύξη έγινε πριν αναλάβει ο Δώνης.  Ήρθε ο Ζήσης ο Βρύζας στο σπίτι μου, μου είπε να αναλάβω τον ΠΑΟΚ αλλά τελικά πήραν το Δώνη. Εγώ δεν ζήτησα ποτέ να έρθω στον ΠΑΟΚ προπονητή. Το ήθελα στην αρχή να κάτσω μια φορά στον πάγκο της ομάδας. Έγινε και με το παραπάνω και έγινε αυτό που έγινε. Ζήτησα δέκα μου έδωσε 1000. Από εκεί και πέρα δεν ασχολήθηκα ποτέ. Την ομάδα την αγαπώ με τον τρόπο τον δικό μου, είμαι από τα σπλάχνα αυτής της ομάδα και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».
Για τον αν υπάρχουν άτομα στην διοίκηση που δεν το θέλουν : «Είναι ηλίου φαεινότερο, δεν με θέλουν τα παιδιά αυτά. Άμα με ήθελαν θα με προσέγγιζαν. Και καλά κάνουν ,εγώ ποτέ δεν είπα ότι είμαι καλός προπονητής. Μακάρι να γίνουν όλα αυτά που σκέφτονται στον ΠΑΟΚ. Κανένας δεν με θέλει. Άμα με ήθελαν θα με έψαχναν. Πως με παίρνουν οι άλλες ομάδες; Στον ΠΑΟΚ δεν με έχουν ψάξει ποτέ.
Όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ, διωγμένος από τον Γούμενο, έκανα μια δήωση. Εάν με χρειαστεί ο ΠΑΟΚ εγώ θα είμαι εκεί. Αυτό ισχύει. Αλλά σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν με χρειάζεται… Χρειάζεται κάτι άλλο. Το αν είμαι καλός ή κακός προπονητής θα το κρίνουν οι άλλοι, εγώ αυτό ξέρω να κάνω και προσπαθώ να το κάνω όσο καλύτερα γίνεται. Με τιμάει που ξέρω ότι μια μεγάλη μερίδα του κόσμου με θέλει πίσω. Εγώ λειτουργώ με ένα συγκεντρωμένο τρόπο. Βγαίνω να μιλήσω γιατί θέλω να ξεκαθαρίσω στον κόσμο τι γίνεται και τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια».
Για τον Πλατανιά και το μέλλον του: «Με όλα αυτά που λέγονται δημιουργείται και ένα άλλο πρόβλημα στην ομάδα που βρίσκομαι. Με τίμησαν που με φώναξαν να γίνω προπονητής και με τιμάνε που θέλουν να συνεχίσω στην ομάδα. Πέρυσι χάλασε η δουλεία γιατί πάλι γινόταν ο κακός χαμός και αυτοί νόμιζαν ότι εγώ μιλάω με τον ΠΑΟΚ. Εγώ λειτουργώ με ένα τρόπο συγκεκριμένο και αυτό το γνωρίζει καλά όλος ο κόσμος. Μέχρι τις 15 του μήνα που θα φύγουν οι ποδοσφαιριστές για τις άδειες, εγώ λειτουργώ σαν είμαι ο επόμενος προπονητής του Πλατανιά για τα επόμενα 15 χρόνια. Προετοιμάζω την ομάδα κανονικά αλλά στις 17 του μήνα θα απαντήσω. Αυτά που λένε ότι μίλησα για τα Γιάννινα και άλλες ομάδες είναι καραγκιοζιλίκια. Αν με φωνάξει ο ΠΑΟΚ να μιλήσω αύριο, δεν θα αποφασίσω αύριο. Θα κάτσω να μιλήσω, να δω τι θέλουν να πετύχουμε, πως θέλουν να λειτουργήσουνε, θα μιλήσω με τους συνεργάτες μου και μετά θα αποφασίσω».
Για αν είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε κάλεσμα του ΠΑΟΚ: «Όλα αυτά είναι φιλοσοφίες. Αν με ήθελαν θα με φώναζαν. Έχω και εγώ ανθρώπους δικούς μου, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Όποια ομάδα και να με καλέσει, θα πάω να συζητήσω».
Για το αν άφησε κάτι στην μέση: «Εγώ δεν έφυγα ποτέ, πάντα με διώχνανε. Την μία έφυγα γιατί δεν πληρώνανε τα παιδιά από τα 3-5 πηγάδια και μετά έλεγαν ότι θέλουν να κάνουν μεταγραφές. Μόλις έφυγα κάνανε 14 μεταγραφές. Μετά ξαναγύρισα πάλι και μόλις φτάσαμε δεύτεροι με ξαναδιώξανε πάλι».
Για την αγγελία που ο ΠΑΟΚ ψάχνει πρόεδρο και εμπορικό διευθυντή: «Ο καθένας θα κριθεί από τα έργα του και αυτά που κάνει, όχι από αυτά που λέει. Για μένα τόσο καιρό δεν υπάρχει τίποτα θετικό. Και δεν τον λέω σαν προπονητής, το λέω σαν φίλος αυτής της ομάδας και δεν το έχω κρύψει ποτέ. Δεν έχει γίνει τίποτα που να ικανοποιεί τον κόσμο. Έχουμε να πάρουμε πρωτάθλημα από το 1985 και κύπελλο από το 2003. Παρακαλούσαμε φέτος να πάρουμε το κύπελλο αλλά δεν τα καταφέραμε. Όλος ο κόσμος που αγαπάει την ομάδα παρακαλάει να δει κάτι διαφορετικό, αλλά δεν αλλάζει τίποτα».
Για τον τελικό κυπέλλου: «Θεωρούσα ότι μπορούσαμε να πάρουμε το κύπελλο ή έστω ότι θα είχαμε μια πολύ καλή παρουσία. Είναι ο χειρότερος Παναθηναϊκός του τελευταίου τριμήνου, φάνηκε αυτό και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Αλλά δεν είμαστε καλά και εμείς. Ο ΠΑΟΚ είχε την δυνατότητα να πάρει το κύπελλο και αποδείχτηκε στο τελευταίο παιχνίδι».
Αναφορικά με το αν ήρθαν «συνδεσμίτες» στο σπίτι του: «Ναι ήρθαν και μου είπαν ότι με θέλουν στον ΠΑΟΚ. Ακούν διάφορα και νομίζουν ότι εγώ δεν θέλω να έρθω στον ΠΑΟΚ. Το ξεκαθαρίζω για ακόμα μια φορά ότι στις 17 του μηνός θα απαντήσω στον Πλατανιά. Από εκεί και πέρα δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Άμα θέλει η παναγιά να είμαι στον ΠΑΟΚ, θα είμαι στον ΠΑΟΚ. Η καψούρα δεν φεύγει ποτέ…»
Το μήνυμα του Άγγελου Αναστασιάδη: «Αυτή την ομάδα πρέπει να την αγαπάς αν θέλεις να την πας μπροστά. Αν δεν αγαπάς κάτι δεν μπορείς να το πας μπροστά, δεν ξέρω τι θέλουν να πετύχουν όλοι αυτοί που πηγαίνουν στον ΠΑΟΚ. Θέλει πολύ …κουπί εκεί. Ο τελευταίος άνθρωπος που θέλει να πάει στον ΠΑΟΚ είμαι εγώ. Γιατί άμαθα πάω μόνο εγώ και ο θεός γνωρίζει τι θα τραβήξω.
Έφυγα πέντε λεπτά πριν να τελειώσει ο τελικός. Εγώ που πάντα ακόμα και στο τελευταίο δευτερόλεπτο πίστευα ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα Όταν είδα  ότι άδειασε η κερκίδα σηκώθηκα και έφυγα, με σταματούσαν να μιλήσω και δεν είπα κουβέντα, στην στεναχώρια μπορείς να πεις πολλά πράγματα τα οποία θα τα μετανιώσεις. Και εγώ είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα βάλει φωτιά σε κάτι που αγαπάει. Εύχομαι όλοι οι άνθρωποι που είναι εκεί, να τους φωτίσει η παναγία και να πάρουν σωστές αποφάσεις και να πάνε την ομάδα ένα κλιπ πιο πάνω και να δώσουν χαρά στον κόσμο».

Αθλητικά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ 3-2: Επική ανατροπή με νέο ρεκόρ του Ρονάλντο! (video)

κριστιανο

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπό το «βλέμμα» του Ραλφ Ράνγκνικ νίκησε δύσκολα την Άρσεναλ, σε ένα ματς που ο Ρονάλντο τους έφτασε τα 800+1 γκολ!

Ο Κριστιάνο σκόραρε τα ιστορικά του τέρματα στο 52′ και 70′ (πεν.) και ήταν αυτός που μαζί με τον Μπρούνο Φερνάντες (44′) έγραψαν το 3-2 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Άρσεναλ, στη 14η στροφή της Premier League.

Αξιοημείωτο ότι και ο συμπατριώτης του Ρονάλτο πέτυχε γκολ σε βραδιά ορόσημο για τον ίδιο, στην 100η του εμφάνιση με τους Κόκκινους Διάβολους.

Από την άλλη οι Κανονιέρηδες προηγήθηκαν στο 18′ με τον Σμιθ Ρόου και ισοφάρισαν προσωρινά σε 2-2 με τον Έντεγκααρντ στο 54′, όμως δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την ήττα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΦΗ: Αμφίβολος για το ντέρμπι με Ολυμπιακό ο Γκαγιέγος

Μάρτινς: ''Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι δύσκολο και ιδιαίτερα σημαντικό'' (vid)

ESPA BANNER