Αθλητικά

Ποδόσφαιρο

Εργοτέλης

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του ντέρμπι Εργοτέλης-ΟΦΗ

Σε κυκλοφορία τέθηκαν σήμερα τα εισιτήρια του ντέρμπι Εργοτέλης-ΟΦΗ που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (19.30)στο Παγκρήτιο.Η τιμή τους είναι 15 ευρω, εκτός από τη θύρα 1 που είναι στα 20 ευρώ, ενώ είναι ελεύθερη για τα παιδιά μέχρι 12 ετών (εκτός από τη θύρα 1). 
Οι θύρες 9, 10, 11,12,13 θα ανοίξουν για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των φιλοξενούμενων και τα εισιτήρια θα διατίθενται και από την ΠΑΕ ΟΦΗ. 
Πληροφορίες - Σημεία διάθεσης:Γραφεία ΠΑΕ Εργοτέλης - Μαρτινέγκο (Ν. Πλαστήρα 1, τηλ: 2810222246 – 2810313959).Iraklion Bowling Center (Ικάρου & Εθνικής Αντιστάσεως, τηλ: 2810344414).
Τα εισιτήρια του ΟΦΗ
Η ΠΑΕ ΟΦΗ παρέλαβε σήμερα τα εισιτήρια του αγώνα στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη. Τα εισιτήρια που κοστίζουν 15 ευρώ θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ, κάτω από την Θύρα 8, από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα αλλά και από την μπουτίκ στις ώρες λειτουργίας της. Τα συνδεσμιακά  εισιτήρια για τους οργανωμένους οπαδούς είναι για τις θύρες 11 και 12, ενώ για τους υπόλοιπους φιλάθλους είναι για τις θύρες 9 και 10. Σημειώνεται ότι δωρεάν είσοδος υπάρχει μόνο για τα παιδιά έως 12 ετών και εφόσον συνοδεύονται.

Αθλητικά

«Ευγένιος Γκέραρντ»: Ιδρύθηκε σύλλογος με έδρα την Ελιά

gkerarnt.jpg

Ποδοσφαιρική ομάδα « Ευγένιος Γκέραρντ» ιδρύθηκε στην Ελιά στο χωρίο που εζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωή του ο …Γκεραλντάκης του ΟΦΗ ,της καρδιάς μας.Την ιδρυσε το παιδί του ο Μανώλης Παπαδάκης για να συνεχιστεί να ακούγεται το ονομα του κορυφαίου προπονητή .

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την ιδρυση του συλλόγου απο τον ιδιο τον Μανώλη Παπαδάκη.

«ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΓΚΕΡΑΡΝΤ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

 

Το 1985 ήρθε στην Κρήτη ως προπονητής του ΟΦΗ και παρέμεινε μέχρι και το 2000, αποτελώντας τον μακροβιότερο τεχνικό της ιστορίας, που κάθισε στον πάγκο μιας ομάδας στην Α' Εθνική κατηγορία!!!

Βασικός πρωτεργάτης για να γραφτεί με "χρυσά" γράμματα η ιστορία του συλλόγου και να γίνει σύνθημα στα χείλη του φίλαθλου κόσμου.

Το όνομα του έγινε συνώνυμο με το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη που τόσο πολύ αγαπούσε. Δεν σταμάτησε ποτέ να δείχνει με λόγια και με πράξεις την αγάπη του για το νησί μας. Κρητικός δεν ήταν, είχε όμως τη φιλοξενία στο "αίμα" του και ζούσε την κάθε στιγμή, με περίσσια ευγένεια και τιμιότητα.

Ευγένιος Γκέραρντ, ο άνθρωπος που δε θα ξεχαστεί ποτέ από κανένα φίλαθλο, οποιασδήποτε ομάδας. Το όνομά του θα συνεχίσει να ακούγεται και να υπενθυμίζει στους μεγαλύτερους πόσα προσέφερε στον τόπο, αλλά και να μαθαίνουν οι νεότεροι ποιος ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε το δρόμο για να γίνει ακόμα καλύτερο το ποδόσφαιρο μας.

Με μεγάλη συγκίνηση, δέος, αγάπη και σεβασμό στον Ευγένιο Γκέραρντ, ανακοινώνουμε ότι το όραμα που είχε για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, θα συνεχιστεί πλέον μέσα από το σωματείο «Αθλητικός Σύλλογος Ευγένιος Γκέραρντ» το οποίο εδρεύει στην Ελιά Πεδιάδος του Δήμου Χερσονήσου. Η Ελιά ήταν το χωριό που αγάπησε και κατοικούσε τα τελευταία χρόνια και εκεί θα "κατοικεί" για πάντα.

Στο άμεσο μέλλον, η ομάδα «Ευγένιος Γκέραρντ» θα μπορεί να λάβει μέρος, κανονικά στο επίσημο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ηρακλείου, όπου θα συμμετέχουν παιδιά από την υπάρχουσα ακαδημία GERARDS – PAPADAKIS SOCCER ACADEMY, που έχει ως έδρα το Παγκρήτιο στάδιο και την οποία ίδρυσαν τον Σεπτέμβριο του 2016, ο ίδιος ο Ευγένιος Γκέραρντ με τον Μανώλη Παπαδάκη.

Πλέον, τα παιδιά που ανήκουν στην ακαδημία θα έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν να βρίσκονται στο πρόγραμμα εκπαίδευσης για ακόμα περισσότερα χρόνια και να υπάρχει καλύτερη ροή στη διαδικασία ανάπτυξης.

Με εκτίμηση,

Δ.Σ.

"Αθλητικός Σύλλογος Ευγένιος Γκέραρντ"

Γκέραρντ.jpg, by svoliantopoulos