Αθλητικά

ΟΦΗ

Ζητάει την παραίτηση της διοίκησης Μαχλά ο σύλλογος μετόχων

maxlas.jpg

Την αποχώρηση του Νίκου Μαχλά απο την προεδρία του ΟΦΗ για να διευκολύνει τις εξελίξεις και την παράδοση της ομάδας χωρίς χρέη στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ ζητάει με επιστολή του ο Σύλλογος μετόχων της Κρητικής ομάδας.Στην ίδια επιστολή ο σύλλογος μετόχων ζητάει την παραίτηση  και των άλλων μελών της διοίκησης Μαχλά καθώς και  την ανάθεση της υπόθεσης του ΟΦΗ σε νομικο με ειδικότητα σε αθλητικά θέματα, ώστε να ασχοληθεί με τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΟΦΗ για τον έσοδα απο Nova, Superleague , ΕΠΟ , χορηγούς , για τις διεργασίες που πρέπει να γίνουν ώστε η ομάδα να υποβιβαστεί στη Γ Εθνική, για πιθανές αγωγές και αποζημιώσεις που πρέπει να ζητηθούν απο τις ποδοσφαιρικές αρχές για την στάση τους απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά και για μια σειρά απο άλλα ζητήματα που πρέπει να απασχολήσουν σε αυτή τη φάση την Κρητική ομάδα.
Η ανακοίνωση του Συλλόγου μετόχων αναφέρει:

«Κύριε Πρόεδρε,
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ ΟΦΗ θέλουμε ως Σύλλογος Μετόχων να τοποθετηθούμε στα θέματα που πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστούν , επίσης να μάθουμε και την δική σας άποψη .
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να συμβεί είναι να ανατεθεί σε δικηγορικό γραφείο με ειδικότητα στα αθλητικά θέματα η εντολή να ασχοληθεί με τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΟΦΗ.
1] Για τυχόν χρήματα που ακόμη έχει να λαμβάνει από Nova, Superleague , ΕΠΟ , χορηγούς , τρίτους κλπ.
2] Διασφάλιση των όποιων περιουσιακών στοιχείων διαθέτει ακόμη η εταιρεία, ώστε να μην περιέλθουν σε χέρια τρίτων με τρόπο που δεν θα είναι σύννομος.
3] Να κατατεθούν αγωγές και να ζητηθούν αποζημιώσεις από τις ποδοσφαιρικές αρχές που καθώς λειτούργησαν επιλεκτικά εις βάρος της ΠΑΕ ΟΦΗ , ουσιαστικά έσυραν την ομάδα στο να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να της στερήσουν σημαντικά έσοδα και επίσης να την απειλούν με υψηλά πρόστιμα.
4] Να μας ενημερώσει ο νομικός σύμβουλος άμεσα μελετώντας την σχετική νομοθεσία σε ποια ποδοσφαιρική κατηγορία θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα . Αν τυχόν η απόσυρση από το πρωτάθλημα επισύρει ποινές και ποιες είναι αυτές , αν μπορεί η ομάδα να αγωνιστεί στη Γ κατηγορία και τι πιθανά χρέη θα την ακολουθούν, τι θα συμβεί αν ανέβει κατηγορία , ποια χρέη θα επανέλθουν.
5] Εκκαθάριση εταιρείας , είναι στις σκέψεις σας και αν ναι, με ποιο τρόπο.
Και πόσος χρόνος κατά την εκτίμηση του νομικού συμβούλου θα απαιτηθεί.

Αντιλαμβάνεσθε ότι αυτά είναι εξαιρετικά επείγοντα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τα αργείτε. Πρέπει άμεσα να συνομιλήσετε με τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές τους για θέματα που έχουν να κάνουν με το ποδοσφαιρικό τους αύριο, είναι γνωστό ότι όλα τα παιδιά και ο προπονητής τους είναι μέσα στην καρδιά μας , επιθυμία όλων μας είναι αν είναι δυνατόν να παραμείνουν στο ενεργητικό της ομάδας , όπως θα πρέπει να τους εξασφαλίσετε συνθήκες προπόνησης έως την λήξη της αγωνιστικής περιόδου.
Το προσωπικό της εταιρείας πρέπει επίσης να ενημερωθεί για το τι ακριβώς θα συμβεί ώστε να αρχίσουν οι σχετικές εργασίες , εκτός από τις γραμματειακές ανάγκες της εταιρείας ιδιαίτερης προσοχής πρέπει να τύχουν οι εγκαταστάσεις , το ΒΑΚ πρέπει να συντηρηθεί με εντατικό ρυθμό γιατί οι χώροι του θα έχουν το σημαντικότερο ρόλο να διαδραματίσουν στον αυριανό ΟΦΗ.
Ως Σύλλογος Μετόχων είναι γνωστή η άποψη μας για τα άτομα που διετέλεσαν μέλη στα Διοικητικά Συμβούλια και που το αποτέλεσμα ήταν η ομάδα καταχρεωμένη να μην γνωρίζει τι θα συμβεί αύριο. Για το λόγο αυτό σας ζητάμε αφού δρομολογήσετε σαν πρόεδρος της Διοικούσης Επιτροπής τις διαδικασίες σε ότι αφορά τα νομικά θέματα να αποχωρίσετε μαζί με όλο το Διοικητικό Συμβούλιο. 
Οποιοδήποτε μελλοντικό διοικητικό σχήμα θα περιλαμβάνει άτομα που στο παρελθόν απέδειξαν ότι με λανθασμένες ενέργειες τους η ομάδα καταστράφηκε οικονομικά , δεν θα γίνουν αποδεκτά .
Επιθυμία των μετόχων και των φίλων της ομάδας είναι η ελεύθερη οικονομικών βαρών παράδοση της ομάδας στον ΑΣ ΟΦΗ.
Επίσης σας καλούμε να μην κάνετε το λάθος να συζητάτε ατέρμονες “προτάσεις και προτάσεις” άνευ λόγου και ουσίας , αυτό δεν πρέπει να γίνει αποδεκτό από εσάς , ο χρόνος που περνά ανεκμετάλλευτος είναι στο τέλος ο ποιο σημαντικός , σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει κανείς και για κανένα λόγο να έχει σε κατάσταση ομηρίας αυτή την ομάδα , οι εξελίξεις πρέπει να είχαν ήδη αρχίσει να τρέχουν , ευελπιστούμε ότι κάποιες ενέργειες θα τις έχετε κάνει ήδη.
Να σημειωθεί ότι για εμάς το ιδανικό σενάριο είναι η ομάδα στην Γ Εθνική Κατηγορία , στην ευθύνη του ΑΣ Ο.Φ.Η. και χωρίς χρέη .
Κύριε πρόεδρε, αναγνωρίζουμε ότι εσείς τουλάχιστον δεν βλάψατε την ομάδα προσδοκώντας προσωπικό όφελος , όμως στην παρούσα κατάσταση η αθόρυβη απόσυρση σας θα βοηθούσε τα μέγιστα .
Είμαστε βέβαιοι ότι θα δείτε με κατανόηση όλα τα παραπάνω , η δεδομένη αγάπη που έχετε σε αυτήν την ομάδα μας κάνει να πιστεύουμε ότι πρώτος εσείς θα θελήσετε να διευκολύνεται τις εξελίξεις , όλοι οι υπόλοιποι είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν.
Να σημειωθεί ότι είμαστε στην διάθεση σας για ότι χρειασθείτε και για όσο χρόνο ακόμη θα είστε πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής .

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος Διαλυνάς Νίκος

Αθλητικά

Super League 2: Η σύνθεση των δύο ομίλων-10/10 η έναρξη

sl-2.jpg

Έγινε γνωστή από την διοργανώτρια αρχή η σύνθεση των δύο ομίλων του νέου πρωταθλήματος της Super League 2. Πέρα από την τοποθέτηση του Ολυμπιακού Β’ στον βορρά έπειτα από κλήρωση, εντύπωση προκαλεί ο εκ νέου διαχωρισμός των δύο ομάδων του Βόλου, με τον Ολυμπιακό φέτος να τοποθετείται στον Νότο και την Νίκη στον Βορρά.

Επίσης, παραμένει σε εκκρεμότητα η συμμετοχή της Ρόδου, η διοίκηση της οποίας γνωστοποίησε πως δικαιώθηκε η προσφυγή της στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών και περιμένει να συμμετάσχει και αυτή στην κλήρωση, συμμετέχοντας στον Νότιο όμιλο. Το πρωτάθλημα της super league 2 θα ξεκινήσει στις 10 Οκτωβρίου.

Η σύνθεση των ομίλων:

Νότιος Όμιλος
Αιγάλεω, Αστέρας Βλαχιώτη. Διαγόρας Ρόδου, Επισκοπή, Εργοτέλης, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Κηφισιά, Λεβαδειακός, Ολυμπιακός Βόλου, Καραϊσκάκης Άρτας, ΟΦ Ιεράπετρας, Χανιά, ΑΕΚ Β’, Παναθηναϊκός Β’.

Βόρειος Όμιλος
ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Βέροια, Θεσπρωτός, Νίκη Βόλου, Ξάνθη, Πανσερραϊκός, Πιερικός, Τρίγλια, Τρίκαλα, Ολυμπιακός Β’, ΠΑΟΚ Β’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΦΗ-ΑΕΚ: Ο Κλάτενμπεργκ «ακυρώνει» τις διαμαρτυρίες της ΑΕΚ!

Μπάσκετ: Στην Θεσσαλονίκη και οχι στο Ηράκλειο το ματς της εθνικής ανδρών με Λευκορωσία

ESPA BANNER