Αθλητικά

Άλλα Σπορ

Χρυσός και στον ακοντισμό ο Στεφανουδάκης στην Τυνησία

stefanoudakis1_856_482_76.jpg

Νεα μεγάλη επιτυχία από το Μεσαρίτη παραολυμπιονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη στους διεθνείς αγώνες της Τυνησίας .Μετά το χρυσό στη σφαίρα ο Στεφανουδάκης κατέκτησε χρυσό και στον ακοντισμό με βολή στα 29.12μ κάνοντας νέο Πανελλήνιο ρεκόρ και πλησιάζοντας στους 85 πόντους το Παγκόσμιο ρεκόρ.Στις δηλώσεις του στην προσωπική του σελίδα το βράδυ της τετάρτης  ο Μεσαρίτης Παραολυμπιονικης στάθηκε στη δύναμη που του έδωσε η διπλή γιορτή της 25ης Μαρτίου:

''Χρόνια πολλά σε όλους στην αγαπημένη μου πατρίδα. Διπλή γιορτή για την χώρα μου σήμερα, Γιορτάζει την ελληνική επανάσταση του 1821, αλλά και τον Ευαγγελισμό της Παναγίας μας. Μπορεί να ήμουν μακριά σήμερα, αλλά το μυαλό μου ήταν εκεί και θέλησα κι εγώ να σηκώσω ψηλά την ελληνική μας σημαία στο δικό μου αγώνα. Και δόξα το όνομα της Παναγιάς μας, το ακόντιο μου εκτοξεύθηκε στα 29,12μ. Η σημερινή επίδοση ήταν μια τεράστια έκπληξη ακόμα και για μένα τον ίδιο. Με αυτή μου τη βολή καταρρίπτώ το προηγούμενο μου Πανελλήνιο ρεκόρ και βρίσκομαι, περίπου, 85 πόντους κάτω από το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Με απόλυτη, λοιπόν, επιτυχία ολοκληρώνεται και το Grand -Prix της Τυνησίας, αφού κατάφερα να κερδίσω 2 χρυσά μετάλλια.
Θα ήθελα, λοιπόν, τα μετάλλια μου αυτά να τα αφιερώσω στην πατρίδα μου και στην Παναγιά που έχουν την τιμητική τους σήμερα, στην κορούλα μου, και σε όλους όσους με στηρίζουν με κάθε τρόπο.
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου,ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, που ειναι ο μεγάλος μου χορηγός για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια, και τις εταιρείες ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε., ΜΙΝΟΑΝ LINES, ΝΕΡΟ ΖΑΡΟΣ, ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΛΑΣΙΘΙΟΥ, γιατί χωρίς αυτούς κανένας από αυτούς τους αγώνες δε θα είχε πραγματοποιηθεί...''

Κρήτη

Ηράκλειο

Αθλητικά

Συνάντηση Αυγενάκη - Αρναουτάκη για αθλητικά ζητήματα και υποδομές

Αυγενάκης Αρναουτακης

Συνάντηση για τις αθλητικές υποδομές στην Κρήτη και την συνδιοργάνωση διεθνών αθλητικών διοργανώσεων στο νησί, είχαν σήμερα στην Περιφέρεια ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στη συνάντηση του Υφυπουργού με τον Περιφερειάρχη παρόντος του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Ηρακλείου και συντονιστή Αθλητισμού της Περιφέρειας Νίκου Συριγωνάκη, συζητήθηκε η ενίσχυση των αθλητικών υποδομών στην Κρήτη για την απρόσκοπτη άθληση της νεολαίας, αθλητικών συλλόγων, σωματείων ενώ επίσης συζητήθηκε και η απο κοινού συνεργασία Υπουργείου, Περιφέρειας με την Αυτοδιοίκηση στην συνδιοργάνωση -όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες -διεθνών αθλητικών αγώνων που να συνδέονται και με τον τουρισμό.

Ο Υφυπουργός και ο Περιφερειάρχης στο τέλος της συνάντησης, δήλωσαν ότι, έγινε μια χρήσιμη και εποικοδομητική συνάντηση για τις υποδομές και τις σχεδιαζόμενες αθλητικές διοργανώσεις, εκφράζοντας παράλληλα την θέληση τους για συνέχιση της καλής συνεργασίας προς όφελος της νεολαίας του Αθλητισμού και της Κρήτης γενικότερα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάθοδος Πέτσα στην Κρήτη - Συνάντηση Κουράκη με Αυγενάκη για αυτοδιοίκηση και αθλητισμό

ΕΑΚΗ: 12,5 εκ ευρω δέσμευσε ο Αυγενάκης για νέες αθλητικές εγκαταστάσεις-Αναμένονται μελέτες

Παρουσιάστηκε το Κέντρο Εναλλακτικού Αθλητισμού Μαλεβιζίου (Βίντεο)