Πέμπτη 21 ΣΕΠ 2017 02:51
 • Ηρακλειο
  24°C
 • Χανια
  24°C
 • Ρεθυμνο
  24°C
 • Λασιθι
  24°C
Ekriti.gr Logo

Κι όμως, η καγκελάριος Μέρκελ τραγουδάει (βίντεο)

Κι όμως, η καγκελάριος Μέρκελ τραγουδάει (βίντεο)

Κεφάτη εμφανίστηκε σε εκδήλωση για την προεκλογική της καμπάνια η καγκελάριος Μέρκελ στο Βερολίνο, σε ένα νυχτερινό μαγαζί. Η Καγκελάριος ήταν στην πρώτη σειρά των θέσεων, ενώ στην πίστα βρισκόταν η τραγουδίστρια της τζαζ Uschi Brüning με τους μουσικούς της. Το κέφι είχε ανάψει, όλο το μαγαζί χειροκροτούσε ρυθμικά στους ρυθμούς του τραγουδιού και τότε η τραγουδίστρια έκανε την... τολμηρή κίνηση να δώσει το μικρόφωνο στην Μέρκελ...Το τραγούδι που τραγούδησε η Μέρκελ λέγεται «Strange Things Happen Everyday».

Η καγκελάριος που δεν συνηθίζει να μιλά για προσωπικής φύσης ζητήματα, αποκάλυψε μια «αμαρτία» των νεανικών της χρόνων: κάπνισε ένα τσιγάρο και το απέκρυψε από τους γονείς της.
Η επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης, κόρη ενός πάστορα, ρωτήθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο NDR σχετικά με κάποια «νεανική της αμαρτία», αφού ο βασικός της αντίπαλος, ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιος των Σοσιαλδημοκρατών Μάρτιν Σουλτς παραδέχθηκε ότι είχε πετάξει απορρυπαντικό για τα ρούχα σε δημόσια πισίνα κατά τη διάρκεια μιας «τρελής νύχτας».
«Κάπνισα ένα τσιγάρο αρκετά νωρίς και δεν το είπα στους γονείς μου. Μια μικρή αμαρτία, θα έλεγα» απάντησε η Άγγελα Μέρκελ στο NDR.
Η 63χρονη πολιτικός στοχεύει σε μια τέταρτη θητεία στον θώκο της καγκελαρίου, στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης. . .

Στο φακό του ekriti.gr πόζαραν αγκαλιασμένοι, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ο Βουλευτής Σωκράτης Βαρδάκης...
Τα σκαλιά και όχι μία καρέκλα όπως έκαναν οι συνάδελφοί του, προτίμησε ο Υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο...
Μέλη του ΠΑΜΕ κρέμασαν πανό στα τείχη στο Κομμένο Μπεντένι, απέναντι από το Πολιτιστικό Κέντρο που πραγματοποιείται το...