Κυριακή 21 ΑΠΡ 2019 11:19
 • Ηρακλειο
  13°C
 • Χανια
  13°C
 • Ρεθυμνο
  13°C
 • Λασιθι
  13°C
Ekriti.gr Logo

Κατσάδιασε Κουρουμπλή ο Σκουρλέτης

Κατσάδιασε Κουρουμπλή ο Σκουρλέτης

kouroumplis-amvrosios-syriza-brabeio-2019-04-11.jpg

Σάλο προκάλεσαν οι φωτογραφίες του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον μητροπολίτη Αιγιαλείας Αμβρόσιο και ήδη προκάλεσαν την αντίδραση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη, που τηλεφώνησε στον υποψήφιο ευρωβουλευτή για να του τραβήξει το αυτί.

Η συνάντηση του πρώην υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον μητροπολίτη Αμβρόσιο, στο πλαίσιο της προεκλογικής του καμπάνιας, προκάλεσε ισχυρές αντιδράσεις εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

Και αυτό γιατί ο μητροπολίτης Αμβρόσιος δεν έχει κρύψει ποτέ τις απόψεις του, την ταύτισή του με την Χρυσή Αυγή, ενώ παλαιότερες δηλώσεις του έχουν προκαλέσει σάλο.

Σημειώνεται ότι η συνάντηση δεν ήταν τυχαία. Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και οι επιτελείς του οργάνωσαν την επίσκεψη στο ίδρυμα ηλικιωμένων που διατηρεί η Μητρόπολη Αιγιαλείας για να προσελκύσουν ψήφους.

Διαβάστε επίσης. . .

Το χρονικό της Συμφωνίας των Πρεσπών για την επίλυση του επί περίπου τρεις δεκαετίες ονοματολογικού ζητήματος και το...
Είχαν και τις ...κόντρες τους οι εσωκομματικές διαδικασίες στο Κίνημα Αλλαγής . Συγκεκριμένα, η διαφωνία υπήρξε για τον...
Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης επανεξελέγη γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, με ποσοστό 62%. Σύμφωνα με τα...