Δευτέρα 19 ΜΑΡ 2018 05:08
 • Ηρακλειο
  13°C
 • Χανια
  14°C
 • Ρεθυμνο
  13°C
 • Λασιθι
  13°C
Ekriti.gr Logo

Η αγιογραφία του Ιβάν, το ποδόσφαιρο και ο Τσίπρας...

Η αγιογραφία του Ιβάν, το ποδόσφαιρο και ο Τσίπρας...

download.jpg

Τα τελευταία 24ωρα, ένα θέμα που έχει επισκιάσει πολλά από τα υπολοιπα εξίσου σοβαρά, είναι αυτό της διακοπής του πρωταθληματος.

Οι εικόνες με τον Ιβάν Σαββίδη να εισβάλλει ένοπλος στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας έφεραν σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, κάνοντας ακόμη και τον Αλέξη Τσίπρα να...τρομάξει, με αποτέλεσμα να αποφασίσει την επ΄ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος.

Μαλιστα στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, μπήκαν στο μικροσκόπιο ολα τα ενδεχόμενα, καθώς το γεγονός πως η κυβέρνηση χάνει τη μάχη του ποδοσφαίρου, εχει ενοχλήσει το Επιτελείο του Μαξίμου, ακόμη κι αν κάποιοι προσέχουν τον Ιβάν Σαββίδη...σαν εικόνισμα.

Γιατί ο Ιβάν, έχει γίνει για κάποιους εικόνισμα μεταφορικά, είναι εικόνισμα όμως και...κυριολεκτικά. Και για να ακριβολογούμε, εχει γίνει μέρος αγιογραφίας. Και αυτό γιατί ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ και επιχειρηματίας, υπήρξε δωρητής του Ιερού Ναού του Αγίου Πνεύματος στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης, μια εκκλησία πιστό αντίγραφο του ναού που υπάρχει στο χωριό του, τη Σάντα Γεωργίας.  Στην εκκλησία παντρεύτηκε ο υιός του Ιβάν, Γιώργος.

Εκεί λοιπόν υπάρχει και αγιογραφία στην άκρη της οποίας εμφανίζεται σύσσωμη η οικογένεια Σαββίδη να κρατάει στα χέρια της την εκκλησία του Αγ. Πνεύματος της Σάντας και να την προσφέρει στον Κύριο.  

Διαβάστε επίσης. . .

Πυρά» ενάντια σε όσους συνεχίζουν να μιλούν για «σκευωρία», αναφερόμενοι στο σκάνδαλο Novartis, εξαπέλυσε ο αναπληρωτής...
Η πρόταση εγκρίθηκε χωρίς ψηφοφορία και αμέσως ακολούθησε το πρώτο δελτίο Τύπου με το νέο σύμβολο. Συνεργάτες της Φώφης...
Την ελπίδα να επενδύσει ο Ιβάν Σαββίδης στη Θεσσαλονίκη μέρος των 1,6 δισ. δολαρίων που έλαβε από το deal πώλησης της ΣΕΚΑΠ...