Τετάρτη 20 ΙΟΥ 2018 18:27
 • Ηρακλειο
  25°C
 • Χανια
  25°C
 • Ρεθυμνο
  25°C
 • Λασιθι
  25°C
Ekriti.gr Logo

Η αγιογραφία του Ιβάν, το ποδόσφαιρο και ο Τσίπρας...

Η αγιογραφία του Ιβάν, το ποδόσφαιρο και ο Τσίπρας...

download.jpg

Τα τελευταία 24ωρα, ένα θέμα που έχει επισκιάσει πολλά από τα υπολοιπα εξίσου σοβαρά, είναι αυτό της διακοπής του πρωταθληματος.

Οι εικόνες με τον Ιβάν Σαββίδη να εισβάλλει ένοπλος στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας έφεραν σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, κάνοντας ακόμη και τον Αλέξη Τσίπρα να...τρομάξει, με αποτέλεσμα να αποφασίσει την επ΄ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος.

Μαλιστα στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, μπήκαν στο μικροσκόπιο ολα τα ενδεχόμενα, καθώς το γεγονός πως η κυβέρνηση χάνει τη μάχη του ποδοσφαίρου, εχει ενοχλήσει το Επιτελείο του Μαξίμου, ακόμη κι αν κάποιοι προσέχουν τον Ιβάν Σαββίδη...σαν εικόνισμα.

Γιατί ο Ιβάν, έχει γίνει για κάποιους εικόνισμα μεταφορικά, είναι εικόνισμα όμως και...κυριολεκτικά. Και για να ακριβολογούμε, εχει γίνει μέρος αγιογραφίας. Και αυτό γιατί ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ και επιχειρηματίας, υπήρξε δωρητής του Ιερού Ναού του Αγίου Πνεύματος στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης, μια εκκλησία πιστό αντίγραφο του ναού που υπάρχει στο χωριό του, τη Σάντα Γεωργίας.  Στην εκκλησία παντρεύτηκε ο υιός του Ιβάν, Γιώργος.

Εκεί λοιπόν υπάρχει και αγιογραφία στην άκρη της οποίας εμφανίζεται σύσσωμη η οικογένεια Σαββίδη να κρατάει στα χέρια της την εκκλησία του Αγ. Πνεύματος της Σάντας και να την προσφέρει στον Κύριο.  

Διαβάστε επίσης. . .

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνου Σέλτσα, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα ότι είναι ο πρώτος «...
Δεν άνοιξε τα χαρτιά του ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 σχετικά με το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το Ποτάμι από το...
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα ειδικά έχει έναν δίαυλο επικοινωνίας με τον Κώστα Λαλιώτη...