Δευτέρα 23 ΙΟΥ 2018 07:06
 • Ηρακλειο
  25°C
 • Χανια
  30°C
 • Ρεθυμνο
  27°C
 • Λασιθι
  25°C
Ekriti.gr Logo

Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ή στην Ευρωβουλή ο Καμίνης

Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ή στην Ευρωβουλή ο Καμίνης

γεννηματα καμινης.jpeg

Σε εγκάρδια ατμόσφαιρα και ευχάριστο κλίμα έγινε η συνάντηση της υποψήφιας Προέδρου της Κεντροαριστεράς Φώφης Γεννηματά με τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, ο οποίος απέτυχε (και μάλιστα παταγωδώς) να "προκριθεί" στο δεύτερο γύρο της ερχόμενης Κυριακής.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν εκτενώς τα τεκταινόμενα στο χώρο της Κεντροαριστεράς καθώς και τη στάση που θα κρατήσει ο Δήμαρχος στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής. 

Παρ' ότι δεν έγινε καμία ανακοίνωση για τα όσα συζητήθηκαν, σύμφωνα με  πληροφορίες μας, υπήρξε συμφωνία για να "στηρίξει" ο Καμίνης την Γεννηματά στην αναμέτρησή της με τον Νίκο Ανδρουλάκη και ως αντάλλαγμα, εφόσον αυτή εκλεγεί Πρόεδρος, στις επόμενες εθνικές εκλογές να τοποθετηθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του νέου κόμματος ή σε εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο (αν οι επόμενες ευρωεκλογές γίνουν πάλι με λίστα).

Διαβάστε επίσης. . .

Η κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές Αδριανούπολης έχει ξεπεράσει τα όρια και τις διαστάσεις του αρχικού...
Στην Ελλάδα για διακοπές βρίσκεται η μεγαλύτερη κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβα Γκραμπόβσκι και θεώρησε ότι είναι...