Κυριακή 21 ΑΠΡ 2019 11:31
 • Ηρακλειο
  13°C
 • Χανια
  13°C
 • Ρεθυμνο
  13°C
 • Λασιθι
  13°C
Ekriti.gr Logo

Αρβανίτης: Χρήσιμοι ηλίθιοι και φασίστες οι διαμαρτυρόμενοι στην Κατερίνη

Αρβανίτης: Χρήσιμοι ηλίθιοι και φασίστες οι διαμαρτυρόμενοι στην Κατερίνη

κωστας αρβανιτης.jpg

Επανέρχεται στο επεισόδιο που σημειώθηκε κατά την εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, στην Πιερία ο υποψήφιος ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης, κατά το οποίο ήρθε αντιμέτωπος με αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν με αιχμή το Μακεδονικό.

Στην ανάρτηση του στη σελίδα του στο Facebook ο Κ. Αρβανίτης χαρακτηρίζει «χρήσιμους ηλίθιους» και «φασίστες» όσους τον αποδοκίμασαν το απόγευμα του Σαββάτου με αφορμή την παρουσία του στην πόλη για εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του ο Κ. Αρβανίτης με τίτλο «μια φορά φασίστες – πάντα φασίστες», κάνει λόγο για ««Πολίτες» που εκτοξεύουν αντικείμενα. «Πολίτες» που προπηλακίζουν. «Πολίτες» έτοιμοι να λυντσάρουν -και συγκρατούνται μόνο από την Αστυνομία.Δεν είναι ότι κάποιοι ντρέπονται να τους πουν με το όνομά τους. Είναι ότι δε θέλουν. Υπηρετούν τον προορισμό του «χρήσιμου ηλίθιου» και ως τέτοιοι, δεν κάνει να χαρακτηριστούν αυτό που είναι. Φασίστες».

Σημειώνει δε ότι: «Η απάντησή μας ήταν μια φράση: «Ο φασισμός θα βλέπει μόνο ήττα από το λαό μας» και η Κόκκινη Καρφίτσα στο πέτο μου».

Διαβάστε επίσης. . .

Το χρονικό της Συμφωνίας των Πρεσπών για την επίλυση του επί περίπου τρεις δεκαετίες ονοματολογικού ζητήματος και το...
Είχαν και τις ...κόντρες τους οι εσωκομματικές διαδικασίες στο Κίνημα Αλλαγής . Συγκεκριμένα, η διαφωνία υπήρξε για τον...
Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης επανεξελέγη γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, με ποσοστό 62%. Σύμφωνα με τα...