Παρασκευή 21 ΣΕΠ 2018 01:18
 • Ηρακλειο
  23°C
 • Χανια
  20°C
 • Ρεθυμνο
  22°C
 • Λασιθι
  23°C
Ekriti.gr Logo

ΣΥΡΙΖΑ: Έχει καταντήσει γραφικός ο Μητσοτάκης με τις εκλογές

ΣΥΡΙΖΑ: Έχει καταντήσει γραφικός ο Μητσοτάκης με τις εκλογές

ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη στοχεύει ο ΣΥΡΙΖΑ, πάλι, αυτή τη φορά για την ημερομηνία των εκλογών.

«Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και ο κ. Μητσοτάκης θα τις χάσει» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου που κάνει λογο για «Βατερλό που υπέστη η ΝΔ με τις δύο σημερινές της ανακοινώσεις και τον διεθνή εξευτελισμό της από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τον γ.γ. του ΝΑΤΟ» επειδή όπως λέει, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «θεώρησε σκόπιμο να συνεχίσει τον χαρτοπόλεμο, αυτή τη φορά με θέμα την τροπολογία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Συμβουλεύουμε τον κ. Μητσοτάκη, που έχει καταντήσει γραφικός προβλέποντας κάθε δύο εβδομάδες και νέα ημερομηνία εκλογών, να μην εκτίθεται άλλο.

Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και ο κ. Μητσοτάκης θα τις χάσει. Και τότε, θα του ευχηθούμε καλά ξεμπερδέματα με τον κ. Σαμαρά και τον κ. Γεωργιάδη».

Διαβάστε επίσης. . .

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» της ΕΡΤ οι οποίες πλέον αφορούν και το κόστος της συγκεκριμένης...
Σε ενημερωτικό σημείωμα του ΚΚΕ για την ψηφοφορία στη Βουλή επί της τροπολογίας της υπουργού Εργασίας Ε. Αχτσιόγλου,...
Δήλωση του Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη, για το πόρισμα της επιτροπής Παρασκευόπουλου για την βία, τις...