Κυριακή 24 ΜΑΡ 2019 19:31
 • Ηρακλειο
  14°C
 • Χανια
  15°C
 • Ρεθυμνο
  14°C
 • Λασιθι
  14°C
Ekriti.gr Logo

Παπακώστα: Κάνουν ασκήσεις με εκρηκτικά πάνω στους αστυνομικούς

Παπακώστα: Κάνουν ασκήσεις με εκρηκτικά πάνω στους αστυνομικούς

κατερίνα παπακώστα

«Δεν είναι εύκολη υπόθεση για τους αστυνομικούς να αντιμετωπίζουν κάθε Σαββατοκύριακο όσους κάνουν ασκήσεις με εκρηκτικά πάνω στα σώματα τους», δήλωσε αναφερόμενη στις επιθέσεις με βόμβες μολότοφ κατά των ΜΑΤ στα Εξάρχεια, η Κατερίνα Παπακώστα.

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, εξέφρασε έτσι τη στήριξή της στην υπηρεσία 24ωρης Τηλεφωνικής Γραμμής Ψυχολογικής Υποστήριξης και Συμβουλευτικής Ενημέρωσης του προσωπικού της ΕΛΑΣ, κατά την παρουσίαση των αποτελεσμάτων δύο χρόνων λειτουργίας της, που έγινε σήμερα στο μέγαρο της Κατεχάκη.

Στον χαιρετισμό της, η κ. Παπακώστα, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Επειδή οι πολίτες αγκαλιάζουν τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες, και ο πολιτικός κόσμος πρέπει να κατανοήσει ότι δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις το οργανωμένο έγκλημα, τη μικροπαραβατικότητα, τις συλλογικότητες και όσους κάθε Σαββατοκύριακο κάνουν ασκήσεις με εκρηκτικά πάνω στα σώματα των αστυνομικών και των ενστόλων μας. Δεν είναι απλή υπόθεση... Η συνταγματική τους αποστολή είναι να προλαμβάνουν και εμείς ως πολιτική ηγεσία να συμβάλουμε με κάθε τρόπο στην πρόληψη αυτή».

Διαβάστε επίσης. . .

«Η δημοσκόπηση της Metron Analysis δείχνει ότι το 72% διαφωνεί με τη συμφωνία των Πρεσπών. Δηλαδή, ο κ. Τσίπρας,...
«Η ετήσια Έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη για το 2018 αποτελεί κόλαφο για το υπουργείο Εργασίας, καθώς επιβεβαιώνει απόλυτα...
Στο μήνυμα του για την εθνική επέτειο από την Καλαμάτα όπου παρακολούθησε τις εκδηλώσεις μαζί με τον Θαν. Πετράκο και άλλα...