Κυριακή 24 ΜΑΡ 2019 19:29
 • Ηρακλειο
  14°C
 • Χανια
  15°C
 • Ρεθυμνο
  14°C
 • Λασιθι
  14°C
Ekriti.gr Logo

Κόντρα Μητσοτάκη - Τσίπρα στο Twitter για την «ολιγαρκή αφθονία» της Βολιβίας

Κόντρα Μητσοτάκη - Τσίπρα στο Twitter για την «ολιγαρκή αφθονία» της Βολιβίας

τσιπρας μητσοτακης.jpg

Την αντίδραση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσε μια ανάρτηση του πρωθυπουργού για το περιεχόμενο της ομιλίας του στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στην εκδήλωση με τον Έβο Μοράλες. 

Στην επίμαχη ανάρτησή του ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι... μπορούμε να ονειρευόμαστε και να αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη & δικαιότερη κοινωνία. Για έναν άλλο κόσμο που είναι εφικτός και που μπορεί να γίνει πράξη από δυνάμεις σταθερά προσανατολισμένες στη κοινωνική πρόοδο και σε ένα νέο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης και ολιγαρκούς αφθονίας».

Το... «μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης και ολιγαρκούς αφθονίας» για το οποίο μίλησε ο πρωθυπουργός δεν πέρασε απαρατήρητο από τον πρωθυπουργό ο οποίος του απάντησε με ανάρτησή του στο Twitter.

«Ο κ. Τσίπρας, επιβεβαιώνοντας το θαυμασμό του για τα αποτυχημένα σοσιαλιστικά μοντέλα της Λατινικής Αμερικής, μας είπε πως ονειρεύεται μια «ολιγαρκή αφθονία» στη χώρα μας. Προφανώς επιφυλάσσει το «ολιγαρκής» για τους Έλληνες και το «αφθονία» για τον ίδιο και την παρέα του» έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Δείτε την ανάρτηση του πρωθυπουργού και την απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Διαβάστε επίσης. . .

«Η δημοσκόπηση της Metron Analysis δείχνει ότι το 72% διαφωνεί με τη συμφωνία των Πρεσπών. Δηλαδή, ο κ. Τσίπρας,...
«Η ετήσια Έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη για το 2018 αποτελεί κόλαφο για το υπουργείο Εργασίας, καθώς επιβεβαιώνει απόλυτα...
Στο μήνυμα του για την εθνική επέτειο από την Καλαμάτα όπου παρακολούθησε τις εκδηλώσεις μαζί με τον Θαν. Πετράκο και άλλα...