Κυριακή 21 ΑΠΡ 2019 13:57
 • Ηρακλειο
  16°C
 • Χανια
  16°C
 • Ρεθυμνο
  16°C
 • Λασιθι
  15°C
Ekriti.gr Logo

Ουροθεραπεία: Το... μυστικό νεότητας μίας 70χρονης

Ουροθεραπεία: Το... μυστικό νεότητας μίας 70χρονης

omor.jpg

Η αλήθεια είναι ότι όλοι κυνηγάμε την αιώνια νεότητα, αλλά μέχρι που είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε;

Η Stella Ralfini, κάτοικος Λονδίνου, 70 ετών, με εμφάνιση ομολογουμένως που δεν μοιάζει για 70 ετών, αποκαλύπτει το μυστικό που την κρατάει νέα και λαμπερή. Η συνταξιούχος Stella, χρησιμοποιεί καθημερινά τα ούρα της, για να διατηρεί το δέρμα της σφριγηλό και λαμπερό. Απλώνει στο δέρμα της τα ούρα, αφού πρώτα τα έχει κρατήσει στο ψυγείο, και έτσι, όπως η ίδια δηλώνει έχει χρόνια να δεί ερεθισμούς, κνησμούς, διχρωμίες και όλα όσα εμφανίζει μια επιδερμίδα με το πέρασμα των χρόνων.

Γνώρισε την ουροθεραπεία σε ένα ταξίδι της στην Ινδία, και έκτοτε έχει εγκαταλείψει τα φαρμακευτικά σκευάσματα. Ένα βήμα παραπάνω για την ομορφιά της, είναι οι μάσκες ομορφιάς που φτιάχνει από το σπέρμα των συντρόφων της.

Πριν λίγο καιρό διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος, και υποστηρίζει πως το μυστικό της, την βοήθησε στην αποθεραπεία της.

Διαβάστε επίσης. . .

Όπως κάθε Μεγάλη Παρασκευή, έτσι και φέτος, Καθολικοί χριστιανοί στις Φιλιππίνες αναβίωσαν τη σταύρωση του Ιησού, με...
Ο 39χρονος Γουάνγκ Τζιανφένγκ από την Κίνα δεν είναι ένας συνηθισμένος κουρέας, καθώς ειδικεύεται στο να δημιουργεί στα...
Μοιάζει με μύθο του Αισώπου αλλά η πραγματικότητα εδώ μιμείται την Τέχνη. Μία κουκουβάγια έχει πάρει υπό την προστασία της...