Τετάρτη 20 ΜΑΡ 2019 15:24
 • Ηρακλειο
  18°C
 • Χανια
  17°C
 • Ρεθυμνο
  17°C
 • Λασιθι
  17°C
Ekriti.gr Logo

Νύφη έδινε παχυντικά ροφήματα στις παράνυμφες για να είναι πιο αδύνατη στο γάμο!

Νύφη έδινε παχυντικά ροφήματα στις παράνυμφες για να είναι πιο αδύνατη στο γάμο!

παράνυμφες

Είναι γεγονός ότι οι περισσότερες νύφες λίγο πριν από τον γάμο, τους κυριεύει ένα μεγάλο άγχος. 
Είναι νευρικές, όλα τους φταίνε και έχουν αγωνία για το αν όλα θα είναι όπως ακριβώς τα έχουν υπολογίσει στο μυαλό τους. 
Η νύφη θέλει να είναι η πρωταγωνίστρια της βραδιάς και να κλέψει τις εντυπώσεις με το νυφικό της. Αλλωστε είναι η δική της μεγάλη μέρα και θέλει όλα να είναι στη θέση τους. 
Μια νύφη όμως από την Αυστραλία, το πήγε ένα βήμα παραπέρα και αποφάσισε να δώσει ένα δήθεν διατητικό ρόφημα στις αδελφές της, οι οποίες θα ήταν παράνυμφες στο γάμο, για να βάλουν βάρος και έτσι να δείχνει εκείνη πιο αδύνατη!
Το να είσαι παράνυμφος σε γάμο καμιά φορά μπορεί να μετατραπεί σε εφιάλτη! Κάποιες νύφες έχουν πολλές απαιτήσεις και ξεσπάσματα. 
Οπως διαβάζουμε στο metro.co.uk, η νύφη που ονομαζόταν Πένι κάθε πρωί έφτιαχνε πρωινό για τις αδελφές της και τους έδινε αυτό το δήθεν διατητικο ρόφημα. Βέβαια, ήταν άκρως παχυντικό καθώς ήταν πρωτεϊνη σε μορφή σκόνης που παίρνουν οι αθλητές για να αποκτήσουν μυϊκή δύναμη. 

Οι αδελφές της Πένι λίγες μέρες πριν από τον γάμο χρειάστηκαν να φωνάξουν την μοδίστρα ώστε να τους τροποποιήσει τα φορέματά τους! 
Και δεν έφτανε μόνο αυτό. Της έβαλε να φορέσουν κίτρινα φορέματα για να δείχνουν ακόμα πιο άσχημες με τα κιλά που είχαν βάλει. 
Τελικά η νυφή ήταν πιο όμορφη από τις αδελφές της και έτσι το σατανικό πλάνο της είχε επιτευχθεί. 
Φυσικά μετά οι αδελφές της έχασαν τα κιλά που είχαν πάρει και ποτέ δεν κατάλαβαν τι πραγματικά είχε συμβεί. 
 

Διαβάστε επίσης. . .

Αν βρεθείς στην Ιρλανδία και συγκεκριμένα σε ένα χωριό της κομητείας Κορκ, θα νιώσεις λίγο διαφορετικά... Έτσι τουλάχιστον...
Το eBay μπορεί να είναι ένας θησαυρός κρυμμένων πολύτιμων αντικειμένων, αλλά ίσως δεν περιμένετε ποτέ να βρείτε κάτι...
Το φυτό με την ονομασία Lithops της οικογένειας των...