Κυριακή 24 ΜΑΡ 2019 07:34
 • Ηρακλειο
  14°C
 • Χανια
  14°C
 • Ρεθυμνο
  14°C
 • Λασιθι
  14°C
Ekriti.gr Logo

Γιατροί ξέχασαν να πουν σε ασθενή ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο για 19 μήνες!

Γιατροί ξέχασαν να πουν σε ασθενή ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο για 19 μήνες!

χειρουργείο

Πριν από 19 μήνες ένας άνδρας είχε κάνει εξετάσεις σε νοσοκομείο του Χονγκ Κονγκ. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει όγκο στον εγκέφαλο, ωστόσο κανείς δεν φρόντισε να ενημερώσει τον ασθενή για την κατάσταση της υγεία του.

Ο 54χρονος ένιωθε αρκετά συχνά ζαλάδες και η κατάστασή του χειροτέρευε. Έτσι, αποφάσισε να επισκεφτεί ξανά το νοσοκομείο για να διαπιστώσει αν έχει αλλάξει κάτι με την κατάσταση της υγεία του.

Οι γιατροί τότε διαπίστωσαν πως έχει όγκο και δίχως δεύτερη σκέψη τον πέρασαν στο χειρουργείο.

Το μπέρδεμα με τις εξετάσεις του άνδρα ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όταν ένας γιατρός αποκάλυψε πως οι γιατροί του γνώριζαν πως έχει όγκο, αφού το είχε δείξει το μηχάνημα του, όπου είχε κάνει την εξέταση το 2017. Φυσικά, κανείς δεν είχε φροντίσει να του το πει.

Ο 54χρονος έκανε δύο χειρουργεία για ν' αφαιρέσει τον όγκο, που είχε διπλασιαστεί από την πρώτη εξέταση, ενώ αντιμετωπίσει πολλά κινητικά προβλήματα.

«Πόσο δύσκολο ήταν να με πάρουν ένα τηλέφωνο για να μου πούνε ότι έχω όγκο;», είπε ο ασθενής που απαιτεί τουλάχιστον μία συγγνώμη. Δεν είναι γνωστό αν η οικογένειά του θα κινηθεί νομικά.

Διαβάστε επίσης. . .

Έναν παράξενο τρόπο να μαζέψει πελατεία ακολουθεί ξενοδοχείο στο Άμστερνταμ, το οποίο έχει κατακτήσει με την αξία του τον...