Πέμπτη 13 ΔΕΚ 2018 03:57
 • Ηρακλειο
  8°C
 • Χανια
  9°C
 • Ρεθυμνο
  8°C
 • Λασιθι
  8°C
Ekriti.gr Logo

Απαγόρευσαν σε παιδιά να κρεμάσουν γράμματα για τον Αη Βασίλη λόγω προσωπικών δεδομένων!

Απαγόρευσαν σε παιδιά να κρεμάσουν γράμματα για τον Αη Βασίλη λόγω προσωπικών δεδομένων!

άγιος Βασίλης γράμματα

Κάθε παιδί περιμένει πώς και πώς τα Χριστούγεννα για έναν και μόνο λόγο. Για να γράψει γράμμα στον Αγιο Βασίλη και εκείνος να μπει με την κόκκινη στολή στο σπίτι για να του το αφήσει κάτω από το δέντρο.

Αυτή την όμορφη εικόνα που έχουν τα παιδιά για τα Χριστούγεννα θέλει να καταστρέψει η πόλη Ροτ της Βαυαρίας. Στην βαυαρική πόλη, τα παιδιά κρεμούν τα γράμματα που έστελναν στον Αγιο Βασίλη στο δέντρο που βρίσκεται στην αγορά. Το έθιμο, όμως, αυτό απαγορεύτηκε από το συμβούλιο της Ροτ, λόγω του νόμου της ΕΕ για την προστασία των προσωπικών δεδομένων! Μάλιστα, όποιος εναντιωθεί απειλείται με πρόστιμο.

Οι αρχές της πόλης υπογραμμίζουν ότι στα γράμματα αναγράφονται σημαντικές λεπτομέρειες, όπως ονόματα, ηλικίες και διευθύνσεις, οπότε δεν γίνεται να κρεμαστούν στο δέντρο.

Οπως αναφέρει η Daily Mail, ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός Antenna Bayern ανέφερε ότι θα συνεργαστεί με εμπειρογνώμονες προκειμένου να βρεθεί λύση και τα παιδιά να κρεμάσουν τα γράμματά τους.

Διαβάστε επίσης. . .

Στα Κανάρια Νησιά, υπάρχει ένας κόλπος που βρίσκεται στο Corralejo, μια πόλη στο νησί της Fuerteventura και είναι γνωστός ως...
Ένα χέλι που είναι σφηνωμένο στην μύτη μιας απειλούμενης φώκιας...