Κυριακή 28 ΜΑΪ 2017 21:30
 • Ηρακλειο
  17°C
 • Χανια
  20°C
 • Ρεθυμνο
  18°C
 • Λασιθι
  17°C
Ekriti.gr Logo

Παραπονέθηκαν για 862 θέματα μέσα σε μία εβδομάδα

Παραπονέθηκαν για 862 θέματα μέσα σε μία εβδομάδα

Στη δημοσιότητα δόθηκε ο απολογισμός της πρώτης εβδομάδας λειτουργίας της νέας ιστοσελίδας του υπουργείου Επικρατείας www.kathimerinotita.gov.gr που έχει ως στόχο την ενδελεχή καταγραφή των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους.
Από τις 9 έως τις 16 Φεβρουαρίου υποβλήθηκαν στο σύστημα 862 θέματα, εκ των οποίων τα 839 αφορούσαν σε πραγματικά προβλήματα ή διορθωτικές προτάσεις και τα υπόλοιπα 23 τάσεις αρνητικής τοποθέτησης με διάφορα σχόλια.

Τη μερίδα του λέοντος αποσπούν τα θέματα που αφορούν στο υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το υπουργείο Οικονομικών για φορολογικές υποθέσεις και πληροφορίες συμμετοχής σε προγράμματα του ΕΣΠΑ και το υπουργείο Υγείας, σχετικά με ελλείψεις σε ιατρικό/νοσηλευτικό προσωπικό.

 

Διαβάστε επίσης. . .

Με μία ειρωνική ανάρτηση, ο Παύλος Πολάκης τα έβαλε ξανά με τη Δικαιοσύνη, για τα αντανακλαστικά που επέδειξε έπειτα από τα...
Με το επιχείρημα ότι «εγώ είμαι του γιαπιού. Τι είμαι εγώ καμία λουλού;» θέλησε να υποστηρίξει ο υφυπουργός Μεταναστευτικής...
Σκληρή γλώσσα για τους πρώην συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Σε συνέντευξή του στην...