Κυριακή 24 ΜΑΡ 2019 19:41
 • Ηρακλειο
  14°C
 • Χανια
  15°C
 • Ρεθυμνο
  14°C
 • Λασιθι
  14°C
Ekriti.gr Logo

"Τρέχουν" να κλείσουν τις λακκούβες στον Δήμο Ηρακλείου

"Τρέχουν" να κλείσουν τις λακκούβες στον Δήμο Ηρακλείου

λακκούβες ηράκλειο

Λακκούβες που μεγαλώνουν επικίνδυνα οι οποίες μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις είναι κίνδυνος-θάνατος για τους οδηγούς  βρίσκονται σε κεντρικές και περιφερειακές οδικές αρτηρίες του Ηρακλείου.

Καθημερινές είναι οι διαμαρτυρίες ακροατών του ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ οι οποίοι εκφράζουν την ανησυχία και την δυσαρέσκειά τους αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί σε γειτονιές του Ηρακλείου, καθώς, όπως αναφέρουν, ενώ οι ίδιοι ενημερώνουν τους αρμόδιους, η κατάσταση παραμένει ίδια.

Τα τηλέφωνα πέφτουν βροχή στην υπηρεσία τεχνικών έργων του Δήμου με τα τεχνικά κλιμάκια να τρέχουν να αποκαταστήσουν τμήματα του οδοστρώματος!

Σημεία όπως η Οδός Πεσόντων στη Νεα Αλικαρνασός, την Πλατεία Σινάνη, στην οδό Ιερολοχιτών στην οδό Στρυμώνος  στη Θέρισσο άλλα και και στον περιοχή του Γιόφυρο αποτελούν καθημερινό βραχνά για τους οδηγούς και τους πεζούς!

Σε δηλώσεις του στο ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ  ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης δήλωσε ότι μέχρι μέχρι σήμερα από τα αιτήματα δημοτών προς την υπηρεσία έχουν αποκατασταθεί 500 λακκούβες ενώ ταυτόχρονα εκκρεμούν 150 και άλλα 150 από αιτήματα προς την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ηρακλείου.

Η εργολαβία για την αποκατάσταση της οδοποιίας συνεχίζεται σύμφωνα με τον Γιάννη Αναστασάκη ενώ ο χρόνος αποκατάστασης του οδοστρώματος σχετίζεται όπως είπε και με τις καιρικές συνθήκες στην Κρήτη. Η δημοτική αστυνομία αναλαμβάνει να τοποθετήσει προειδοποιητική σήμανση για την αποφυγή ατυχημάτων.

Διαβάστε επίσης. . .

Μέχρι την Κίσσαμο θα φθάνει ο νέος ΒΟΑΚ , καθώς όπως έκανε γνωστό σήμερα ο Υπουργός Υποδομών κ. Χρήστος Σπίρτζης, παρόντος...
Με συγκίνηση και φορώντας την παραδοσιακή Κρητική φορεσιά τα μέλη της Παγκρήτιας Ένωσης Αττικής μετείχαν στις εκδηλώσεις για...
Με τραύματα κυρίως στο κεφάλι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου ένας δικυκλιστής που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα...