Δευτέρα 28 ΜΑΪ 2018 00:42
 • Ηρακλειο
  22°C
 • Χανια
  20°C
 • Ρεθυμνο
  21°C
 • Λασιθι
  22°C
Ekriti.gr Logo

Κρήτη: Βραβεύουν τα ξενοδοχεία που προωθούν ελιά και ελαιόλαδο

Κρήτη: Βραβεύουν τα ξενοδοχεία που προωθούν ελιά και ελαιόλαδο

elia.jpg

Για μια ακόμα χρονιά φέτος ο Σύνδεσμος Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης, θα βραβεύσει τα ξενοδοχεία του νησιού που χρησιμοποιούν στις επιχειρήσεις τους το Κρητικό ελαιόλαδο, προβάλλοντας και προωθώντας με τον τρόπο αυτό στους επισκέπτες μας τόσο τη διατροφική αξία του προϊόντος όσο και την ιστορία και τον πολιτισμό του.

​Σύμφωνα με έγγραφη πρόσκληση που ήδη απέστειλε πρόσφατα ο ΣΕΔΗΚ προς τις Ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης και τους Συλλόγους τους, στους βραβευόμενους απονέμονται πλακέτες με την Χρυσή, Αργυρή και Πράσινη Μινωική Ελιά που είναι καλαίσθητες πλακέτες και Έπαινοι σε χαρτί τύπου πάπυρος.
Οι βραβεύσεις για τη φετινή περίοδο 2017, θα απονεμηθούν σε Ξενοδοχειακές Μονάδες της Κρήτης που θα αναπτύξουν σε όσο γίνεται υψηλότερο βαθμό μια ή περισσότερες από τις ακόλουθες δραστηριότητες:
1. Πρόσφορα ενημερωτικού υλικού για την Ελιά και το Λάδι (βιβλία, CD, DVD για παιδιά ή και ενήλικες)
2. Συμμετοχή σε έρευνες για την υγιεινή και διατροφική αξία του ελαιολάδου
3. Προσφορά ως δώρου, επώνυμου συσκευασμένου ελαιολάδου σε πελάτες Ξενοδοχείου
4. Χρήση ελαιολάδου στη διατροφή των πελατών στα πρωινά, γεύματα, σαλάτες κ.ά.
5. Επίδειξη (έκθεση) επώνυμων ελαιόλαδων σε ειδικά stands, προθήκες κ.λπ.
6. Οργάνωση ενημερωτικών, ψυχαγωγικών εκδηλώσεων (γευσιγνωσίες, θεατρικά κ.λπ.)
7. Άλλες δράσεις που συμβάλλουν στην προβολή και προώθηση του Κρητικού ελαιολάδου.
Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων θα γίνει από ειδική επιστημονική επιτροπή που θα ορίσει ο ΣΕΔΗΚ, η οποία θα έχει τη δικαιοδοσία να ζητήσει διευκρινήσεις ή και να ελέγξει επί τόπου τα στοιχεία των Φακέλων υποψηφιότητας που θα υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους.
Τα Ξενοδοχεία που ενδιαφέρονται θα πρέπει να στείλουν σχετικές δηλώσεις ενδιαφέροντος μέχρι την 15 Ιουνίου στον ΣΕΔΗΚ (info@sedik.gr ή στο τηλέφωνο 28210) μετά θα λάβουν λεπτομερείς πληροφορίες και σχέδιο με βάση το οποίο θα συντάξουν την Έκθεση υποψηφιότητας που θα πρέπει να υποβάλουν το αργότερο μέχρι 10 Οκτωβρίου 2017.
 

Διαβάστε επίσης. . .

Ξεκινάει την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 και θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 το 24ο Παιδικό Φεστιβάλ Θεατρικής...
Υπό την αιγίδα του δήμου Μαλεβιζίου και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, προγραμματίζεται να ξεκινήσει την 1η...
Το Κέντρο Κρητικής Λογοτεχνίας, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη της Άρτεμης - Ντιάνας Μανουρά, φιλολόγου, ανθρώπου των...