Κυριακή 21 ΑΠΡ 2019 01:30
 • Ηρακλειο
  13°C
 • Χανια
  13°C
 • Ρεθυμνο
  13°C
 • Λασιθι
  13°C
Ekriti.gr Logo

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του Δικτύου Πωλήσεων “Οδήγησε εσύ αυτό το αυτοκίνητο”

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του Δικτύου Πωλήσεων “Οδήγησε εσύ αυτό το αυτοκίνητο”

oi_epityhontes_toy_diagonismoy.jpg

Η Ευρωπαϊκή Πίστη επιβράβευσε και φέτος με ένα αυτοκίνητο,  τους 15 επιτυχόντες του Διαγωνισμού «Οδήγησε εσύ αυτό το αυτοκίνητο».

Ο συγκεκριμένος Διαγωνισμός, αφορούσε στο τελευταίο τετράμηνο του 2018 και είχε ως στόχο να επιβραβεύσει τους Συνεργάτες που θα διακρίνονταν για την παραγωγική τους δραστηριότητα στους Κλάδους Ζωής, Περιουσίας, Ατυχημάτων, Ομαδικών, Μεταφορών και Σκαφών. 
Η Ευρωπαϊκή Πίστη διοργάνωσε για δεύτερο συνεχόμενο έτος το συγκεκριμένο διαγωνισμό, ο οποίος αγκαλιάστηκε θερμά από τους συνεργάτες της Εταιρίας και αυτή τη χρονιά. 

Οι 15 επιτυχόντες που κέρδισαν από ένα αυτοκίνητο «Ευρωπαϊκή Πίστη» και θα διευκολύνουν τις καθημερινές τους μετακινήσεις, διαφημίζοντας ταυτόχρονα την Εταιρία σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι:
Ραφαέλα Γιατρουδάκη, Γεώργιος Κουτσογεωργάκης, Αλέξανδρος Θεοδωρόπουλος, Ανδρέας Καμπάνταης, ΛΟΚΡΙΣ Σύμβουλοι Ασφαλίσεων Ι.Κ.Ε. (Ιωάννα Ανεστοπούλου), Ιωάννης Μπακρατσάς, ΖΕΥΣ Ι.Κ.Ε. (Γεώργιος Χατζηγεωργάκης), JO.M.IL. Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι Ε.Ε. (Ιωάννης Σιγάλας), Γεώργιος Χατζής, ΣΚΑΡΠΑΣ Ι.Κ.Ε. (Άννα Σκάρπα), Παναγιώτης Καλογρίτσας, Βασιλική Παπανικολάου, Δημήτρης Πασπάλης, Δήμητρα Γκικάκη, Γεωργία Μπάφα.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη δεσμεύεται να συνεχίσει να υποστηρίζει έμπρακτα το Δίκτυο Πωλήσεών της, πιστή στο όραμά της. Ένα όραμα, που επιτάσσει μια κοινωνία εργαζομένων που θα ζει, θα δημιουργεί και θα αναπτύσσεται σε συνθήκες ασφάλειας, ανεμπόδιστων προοπτικών εξέλιξης, ιδανικού περιβάλλοντος και δίκαιης ανταμοιβής της προσφοράς τους.

Διαβάστε επίσης. . .

Με τα τραπουλόχαρτα στα χέρια τσάκωσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τους επτά θαμώνες ενός καταστήματος στο Ρέθυμνο, οι...
Ο Δήμος Χερσονήσου και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (ΚΕΔΧ) στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον...
Νέες εντάξεις έργων του προγράμματος «ΦιλόΔημος Ι», ύψους 113 εκατ. ευρώ εγκρίθηκαν με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών,...