Κυριακή 21 ΟΚΤ 2018 18:03
 • Ηρακλειο
  22°C
 • Χανια
  21°C
 • Ρεθυμνο
  22°C
 • Λασιθι
  22°C
Ekriti.gr Logo

Κρήτη: Ο ένας ανήλικος στο "δίδυμο" που έκλεβε σπίτια

Κρήτη: Ο ένας ανήλικος στο "δίδυμο" που έκλεβε σπίτια

Διάρρηξη

Εξιχνιάστηκαν από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, τέσσερις υποθέσεις κλοπών και τρεις απόπειρες κλοπής σε σπίτια καθώς και μία κλοπή  μοτοσυκλέτας οι οποίες διαπράχθηκαν, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου  Φαιστού.
Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο υπηκόων Πακιστάν ηλικίας 17 και 27 ετών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Σύμφωνα με την προανάκριση, ο 17χρονος και ο 27χρονος  δρώντας από κοινού  κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Νοεμβρίου 2017 έως και την 19.12.2017  είχαν διαπράξει συνολικά τέσσερις κλοπές  και τρείς  απόπειρες κλοπής σε σπίτια, ενώ αφαίρεσαν και τη μηχανή.
Συγκεκριμένα, αφαίρεσαν από σπίτια χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, αγροτικά εργαλεία και μηχανήματα, ελαιόλαδο και διάφορα άλλα αντικείμενα. 
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς σε χώρο που χρησιμοποιούσαν οι δύο αλλοδαποί στο Τυμπάκι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κάποια από τα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα  Φαιστού.
 
 
 
 

Διαβάστε επίσης. . .

Το επόμενο εικοσαήμερο αναμένεται να ολοκληρωθεί η τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Αμμούδας, προκειμένου να...
Ακόμη ένας νέος άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο...
Για κινδυνολογία κάνει λόγο σε κείμενό του ο Κρητικός μετεωρολόγος MSc Μανώλης Λέκκας, με αφορμή τα δημοσιεύματα για το νέο...