Τετάρτη 18 ΙΟΥ 2018 02:06
 • Ηρακλειο
  27°C
 • Χανια
  27°C
 • Ρεθυμνο
  27°C
 • Λασιθι
  27°C
Ekriti.gr Logo

Η Κρήτη προβάλλεται στην 82η Διεθνή Έκθεση

Η Κρήτη προβάλλεται στην 82η Διεθνή Έκθεση

1_1.jpg

Η Κρήτη προβάλλεται διεθνώς στη Θεσσαλονίκη, καθώς η Περιφέρεια Κρήτης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Υπουργείου Τουρισμού και συμμετέχει με stand στο περίπτερο του ΕΟΤ, το οποίο φιλοξενεί για πρώτη φορά τις 13 Περιφέρειες της χώρας στα πλαίσια της 82ης ΔΕΘ.
Η φετινή ΔΕΘ, όπως αναφέρθηκε, είναι η μεγαλύτερη της δεκαετίας, με τη συμμετοχή 1500 εκθετών από 18 χώρες, ενώ τιμώμενη χώρα είναι η Κίνα, η οποία αποτελεί μία από τις σημαντικότερες αγορές – στόχους και συμμετέχει με μία ισχυρή αντιπροσωπεία από 167 επιχειρήσεις. Μάλιστα στις 30 Σεπτεμβρίου εγκαινιάζεται η νέα απευθείας σύνδεση της Αθήνας με το Πεκίνο.

2_4.jpg

2_4.jpg, by gpapadakis

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή έως τις 17 Σεπτεμβρίου και καθημερινά κατακλύζεται από επισκέπτες, φορείς, ΜΜΕ, με το stand της Περιφέρειας Κρήτης και των άλλων Περιφερειών να αποτελεί πόλο έλξης. 
Οι επισκέπτες του stand της Περιφέρειας Κρήτης, ενημερώνονται για τις δυνατότητες που προσφέρει ως ελκυστικός προορισμός διακοπών για όλο το χρόνο, ενώ παίρνουν μία γεύση από την Κρητική φιλοξενία με παραδοσιακά κεράσματα. Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου  Μαρία Λιονή και τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού Ελένη Βουγιουκαλάκη και Αναστασία Στεφανίδου. 
Το περίπτερο του ΕΟΤ απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια για την ενιαία προβολή του τουριστικού προϊόντος όλων των Περιφερειών της χώρας, ενώ παρούσα ήταν η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Διαβάστε επίσης. . .

Μετά από την πολύ επιτυχημένη Γιορτή Κρητικής Διατροφής και τις δράσεις που έγιναν για την προώθηση του κρητικού κρασιού, η...
Ενώ οι νέες τεχνολογίες και οι απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης οδηγούν στη ζήτηση δεξιοτήτων στον κατασκευαστικό τομέα,...
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, 77χρονη, από τη θαλάσσια περιοχή “Γεράνι” Ρεθύμνου. Η γυναίκα...