Πέμπτη 17 ΙΑΝ 2019 00:30
 • Ηρακλειο
  6°C
 • Χανια
  7°C
 • Ρεθυμνο
  7°C
 • Λασιθι
  6°C
Ekriti.gr Logo

Κρήτη: Την έπιασαν για παράνομη διακίνηση αλκοόλ

Κρήτη: Την έπιασαν για παράνομη διακίνηση αλκοόλ

lathraiapota_3.jpg

Για διακίνηση οινοπνευματωδών ποτών που δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ειδική ταινία συνελήφθη μια γυναίκα 54 ετών στα Χανιά.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η 54χρονη εντοπίστηκε να επιβαίνει σε ΙΧ αυτοκίνητο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αυτό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών διαφόρων εταιρειών οι οποίες στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.
Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στο σπίτι που χρησιμοποιεί, ως χώρο αποθήκευσης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 82 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών διάφορων εταιρειών οι οποίες δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων ενώ η συλληφθείσα με τη σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Χανίων.

Διαβάστε επίσης. . .

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου με ανακοίνωσή του "καταγγέλλει την κυβέρνηση και το Υπουργείο Εργασίας που διαχρονικά δε...
"Είμαστε στο πλευρό των εκπαιδευτικών που απεργούν", τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου...
«Οραματιζόμαστε, διεκδικούμε και υλοποιούμε με στόχο την ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού» τόνισε σήμερα από το Ρέθυμνο ο...