Σάββατο 21 ΑΠΡ 2018 08:46
Ekriti.gr Logo

Έρχεται τετραήμερο... με σκουπίδια στο Ηράκλειο

Έρχεται τετραήμερο... με σκουπίδια στο Ηράκλειο

σκουπίδια

Λόγω των πανελλαδικών κινητοποιήσεων που εξήγγειλε η ΠΟΕ – ΟΤΑ από το Σάββατο 20 έως και την Τρίτη 23 Μαΐου και που αφορούν στο σύνολο των εργαζομένων στους Δήμους της χώρας, αναμένεται να παρατηρηθούν προβλήματα στη διαδικασία αποκομιδής των απορριμμάτων και στον Δήμο Ηρακλείου.

Για την ελαχιστοποίηση αυτών των προβλημάτων και την αποφυγή κατά το δυνατόν δυσάρεστων εικόνων, η Υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Ηρακλείου παρακαλεί τους δημότες να αποφεύγουν την χρησιμοποίηση των κάδων κατά το παραπάνω 4ήμερο και όταν αυτό δεν είναι εφικτό, να φροντίζουν ώστε τα μη προοριζόμενα για ανακύκλωση απορρίμματα να είναι τοποθετημένα σε σακούλες καλά δεμένες.

Σε δηλώσεις του στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Ράδιο Κρήτη ο πρόεδρος των Εργαζομένων στην Καθαριότητα, Μιχάλης Καρασάββας, δήλωσε ότι:  απεργούμε για την κατάργηση των βαρέων και ανθυγιεινών καθώς και για το πρόβλημα στο θέμα των συμβασιούχων το οποίο φέρνει αρκετές δυσκολίες στην εύρυθμη λειτουργίας της υπηρεσίας".

Διαβάστε επίσης. . .

Λόγω ανωτέρας βίας, η Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου στο Γάζι δεν θα είναι ανοικτή για το κοινό το Σάββατο 21 και την...