Τετάρτη 22 ΜΑΪ 2019 20:09
 • Ηρακλειο
  25°C
 • Χανια
  25°C
 • Ρεθυμνο
  24°C
 • Λασιθι
  25°C
Ekriti.gr Logo

Εργασιακά θέματα επί τάπητος στις επαφές του Σωκράτη Βαρδάκη

Εργασιακά θέματα επί τάπητος στις επαφές του Σωκράτη Βαρδάκη

vardakis_ermis_170419.jpg

Η λειτουργία του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ, η εντατικοποίηση των ελέγχων για την αδήλωτη και υποδηλωμένη εργασία και άλλα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο των επαγγελματιών οδηγών, τέθηκαν στις συναντήσεις του βουλευτή Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη και εκπροσώπων των εργαζομένων με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας, κ. Ανδρέα Νεφελούδη και τον Ειδικό Γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, κ. Παναγιώτη Κορφιάτη. 
Στην συνάντηση εκ μέρους των εκπροσώπων των εργαζομένων παρέστησαν οι κ.κ. Κώστας Τριαλλωνάκης και Γιώργος Μανουσάκης, πρόεδρος και γραμματέας αντίστοιχα, του Σωματείου οδηγών τουριστικών λεωφορείων Κρήτης «ΕΡΜΗΣ», ο κ. Σεραφειμίδης Σταύρος μέλος του Σωματείου και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος,  Θέμης Αμπλάς.  
Ο κ. Βαρδάκης επισήμανε ότι η σημερινή κυβέρνηση έχει αποδείξει έμπρακτα, ότι προστατεύει τον εργαζόμενο και τόνισε ότι «το Υπουργείο Εργασίας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια και θέτει όλα τα διαθέσιμα μέσα για να ισχυροποιείται η θέση των εργαζομένων και μέσω αποτελεσματικών ελέγχων να τιμωρείται  οποιαδήποτε  αυθαίρετη καταστρατήγηση των δικαιωμάτων του κόσμου της εργασίας.»

Διαβάστε επίσης. . .

Με αφορμή την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα για την έναρξη λειτουργίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛ.ΜΕ...
Εθελοντική δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε στο οροπέδιο του Στρούμπουλα στο περίβολο του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου. Δήμος...